Citat:
MladenIsakovic: Izvini, nisi se obraćao meni, ali dozvoli mi da te pitam: u koju grupu ti spadaš? Jer, ja pored Linuxa, intenzivno koristim i Windowse i BSD-e, i mislim da je Gnjidows bolji OS za desktop od Linuxa. Gde onda ja da se svrstam?
Nesvrstani. Feel free to join ;) I jest, generalno i ja mislim da su bolji od prozora za server, medjutim te prozore izvlace neke druge stvari, no nemojmo sad o tome, bit ce tema valjda :)
Citat:
degojs:
Nego, da se mi vratimo na temu: ping localhost -all -day -long.
Vidi se da nemas pojma. Pise se "ping localhost -adl". RMS jucer uveo nove switcheve za sve userland alate. Poklonici klicu u ekstazi, zene bacaju grudnjake. :)
Citat:
aleksandrin: Aplosutno se slazem zato sve svoje servere premestam polako na OpenBSD :)
Ne razumem degojsa zar ti stvarno nemas sta da radis u zivotu nego da budes ovde
na advocacy? i prozivas linuxovce. Uopste ne kapiram poentu tvog zivota i
interesuje me jel ti u zivotu jedino zadovoljtvo predstavlja ponizavanje pingvina.
Da li ti to daje neki poseban elan za zivotom ili sta li?
Ja razumem da neko ima fazu par meseci flejmovanja po forumima i win vs lin
diskusije ali ti imas taj sindrom godinama i sve si gori i gori.
Ne razumem kako nisi banovan do sada i koji ti specijalni status imas na [ES]
kada mozes tako slobodno da vredjas linux korisnike.
A to je valjda sto zivimo u ovakoj "demokratskoj zemlji" .
Sto bi rekli "get a girlfriend"
Chill out aleksandrin, pa ovo i je mjesto za to. Vjeruj mi, nitko ovdje ne misli nista lose, samo casual zabava ;) Zar bi bilo toliko zabavno da svaki kontra-post ide "ali kolega, moje, nadasve skromno, misljenje je da ipak..."? Ma daaj, ne bi bilo phun uopce. Pogledaj teme od prije godinu dana i medjusobnu komunikaciju nekih drugih sudionika (koji nisu aktivni sada, neki jesu, al pod drugim nickom...), pa ces vidjet da je ovo sad civilizacija na razini. Tada je bilo stvarno prepucavanja na osobnoj bazi ;)
Q: HSP56 Micromodem nece da radi kompjuter ga prepozna a kad treba da se konektujem nece ne daje ni znaka zivota. u cemu je problem.
A: Crko mozda od grmljavine mozda od spanaca. Uglavnom baci ga u WC solju jako povuci vodu. Skupi 5e i uzmi drugi i ne postuj temu na pogresno mesto.