Za Amazon.co.uk ti ne treba nikakav trik, loše sam se izrazio. Oni sasvim uredno šalju i kod nas, a ukoliko nemaš problema sa nemačkim, možda je i bolje da koristiš Amazon.de (mada se meni čini da mi je za nešto poštarina bila manja iz Engleske; apsurdno, ali tako je ispalo).
PayPal nisam koristio, samo znam da su mi vrlo rado otkinuli dva dolara pri registraciji, tj. primaju karticu ;-)
PayingFast.com je servis sličan BidPay-u (koji meni nije prihvatao karticu, tj. uvek je prijavljivao kako je potreban poziv u Visa centar, a zapravo do banke zahtev nije ni stizao).
Trik sa BASE sam koristio kako bih uneo pravilnu adresu. Naime, u listi ponuđenih država nema naše (ko bi rekao ;-)). Zato, snimite tu stranicu sa formularom za registraciju na disk, dodate jedan <OPTION> u kom je „value="Serbia-Montenegro"“, postavite <BASE href="
http://www.payingfast.com/gde-je-bio-formular"> i onda pošaljete. Ovo radi bar u Mozili, možda neki drugi klijenti ne poštuju BASE u takvim stvarima (tj. ne koriste ga za FORM action).
Kako ti na PayingFast-u nisu baš dobro napravili sistem (možda i namerno, pošto je lako moguće da ovakve slučajeve razrešavaju na pojedinačnoj bazi), tekst „Serbia-Montenegro“ je bio unet u bazu, i nisam imao problema.
Možda se moje mišljenje promenilo, ali ne i činjenica da sam u pravu.