Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Java u PHP problem

[es] :: Web aplikacije :: Java u PHP problem

[ Pregleda: 3697 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Kamber

Član broj: 70842
Poruke: 17
*.dlp407.bih.net.ba.



Profil

icon Java u PHP problem08.11.2005. u 00:03 - pre 227 meseci
Pozdrav, molio bi za pomoc. Treba da ubacim java script u php stranicu odnosno phpbb forum kako bi mi na vrhu ispisivao livescore, ali ne znam kako i gdje odnosno da li je potrebno jos nesto dodatno pisati. Kod je sledeći

<iframe src='http://www.globalscore.com/ticker.php?timezone=+1' width=100% height=24 frameborder=0 scrolling=NO noresize></iframe>


[Ovu poruku je menjao Kamber dana 08.11.2005. u 01:04 GMT+1]
 
Odgovor na temu

afwt
AF Web Team
Novi Sad/Chicago

Član broj: 8220
Poruke: 337
*.dsl.chcgil.ameritech.net.

Sajt: milos.srdjevic.net/blog


+1 Profil

icon Re: Java u PHP problem08.11.2005. u 15:06 - pre 227 meseci
To o cemu ti pricas je ubacivanje JavaScript-a u HTML, a ne u PHP, nema veze cime generises stranicu.
Sto znaci, treba da ga ubacis bilo gde izmedju <body> i </body> taga.

Moderatori, u akciju... ;-)
ZelenaLutrija.com - Saznajte sve o lutriji za zelenu kartu (doživotni boravak u Sjedinjenim Američkim Državama)
 
Odgovor na temu

Predrag Gajic

Član broj: 23671
Poruke: 338



+2 Profil

icon Re: Java u PHP problem08.11.2005. u 16:15 - pre 227 meseci
Možda ovako:
Code:

print "<iframe src='http://www.globalscore.com/ticker.php?timezone=+1'
 width=100% height=24 frameborder=0 scrolling=NO noresize>
</iframe>";


[Ovu poruku je menjao Predrag Gajic dana 08.11.2005. u 17:15 GMT+1]
 
Odgovor na temu

Kamber

Član broj: 70842
Poruke: 17
*.dlp309.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Java u PHP problem08.11.2005. u 21:27 - pre 227 meseci
Ne ide jbg jos treba da ucim. Pokusao sam admine foruma pitati kako su ubacili ali nema odgovora. Pogledajte eko nije problem http://www.superdobitak.com/forum ili http://betpoint.net na tim forumima je ubacena pomenuta scripta koja prikazuje rezultate live, znaci radi se o phpbb forumu.
Hvala na pomoci i trudu
 
Odgovor na temu

Nemanja Avramović
Engineering Manager
MENU Technologies
Beograd, Srbija

Član broj: 32202
Poruke: 4391
*.yu1.net.

Sajt: https://avramovic.info


+46 Profil

icon Re: Java u PHP problem08.11.2005. u 21:56 - pre 227 meseci
ma to treba da ubacis u overall_header.tpl fajl teme svog phpBB foruma... i to je to... (samo gledaj da bude ispod <body> taga)
Laravel Srbija.

[NE PRUŽAM PODRŠKU ZA PHP PREKO PRIVATNIH PORUKA!]
 
Odgovor na temu

Kamber

Član broj: 70842
Poruke: 17
*.dlp254.bih.net.ba.



Profil

icon Re: Java u PHP problem09.11.2005. u 00:38 - pre 227 meseci
To je to svaka cast

Hvala velika!!!
 
Odgovor na temu

[es] :: Web aplikacije :: Java u PHP problem

[ Pregleda: 3697 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.