Pa, jel' treba petnaest puta da pitamo... KAKO PISTI!? Nacin pistanja definise problem! Jedan dugacak (beep), tri kratka, ravnomerno, dugacko, neprekidno pistanje... to nam kazi! Ako nije jasno, procitaj jos jednom!
Mislim da pisti tri puta kratko, ali cu sutra proveriti tacno, posto je sad vec kasno da palim taj komp. probudicu ukucane.
Sve sam komponente proverio i ostalo je samo jos procesor i ploca.
Kako god kombinujem sa ostalim komponentama ono pisti, ali cim skinem procesor vise ne pisti. Kad vratim procesor on opet nastavi sa pistanjem.
Evo i ja imam isti problem - sve isprobao izmjenit osim procesora i moba(na ispravnom monitoru), misleci da je moba u pitanju kupio sam jednu na aukciji(mozda ne radi). Samo za razliku od ovog njegovog problema meni ne pisti pc speaker. E sad da je CPU u pitanju cuo bi bar neki zvuk ili primjetio bar neko sitno ostecenje. Ne zelim odnjet PC na servis jer ovi ovdje su bagra lopovska - koji samo znaju ubacit novi dio i naplatit. Imao samo istu situaciju sa Intelom sve su promjenili od grafe do cpua-moba -> nisu vratili pokvarene djelove, a grafa je 100% radila. Evo kad nabavim jos jedan CPU probat cu i njega. Do tada dal netko ima neku ideju ?
CPU AMD 2800+ XP
Moba Soltek KT600 - sa aukcije Asrock KT880 Upgrade
buljko: Pa, jel' treba petnaest puta da pitamo... KAKO PISTI!? Nacin pistanja definise problem! Jedan dugacak (beep), tri kratka, ravnomerno, dugacko, neprekidno pistanje... to nam kazi! Ako nije jasno, procitaj jos jednom!