Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Pitanja u vezi sa TWebBrowser-om?

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: Pitanja u vezi sa TWebBrowser-om?

[ Pregleda: 3500 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

ivanho
slobodni umetnik
Beograd

Član broj: 28465
Poruke: 73
217.26.75.*



Profil

icon Pitanja u vezi sa TWebBrowser-om?22.09.2005. u 23:06 - pre 205 meseci
2 pitanja:

1) Kako da highlight-jem svako pojavljivanje odredjene reci na stranici koju ucitam u twebbrowser?

2) kako da odstampam stranicu iz twebbrowsera bez headera (naziv dokumenta, broj strane) i footera (putanje do dokumenta i datum)?

pozdrav...
 
Odgovor na temu

anon68680

Član broj: 68680
Poruke: 528
213.137.127.*



+14 Profil

icon Re: Pitanja u vezi sa TWebBrowser-om?23.09.2005. u 00:30 - pre 205 meseci
sto se tice stampanja forme...
ovo je dosta star cod i izvinjavam se ako ne radi ali to je jedino sto sam uspeo da nadjem:

[code]
var
vaIn, vaOut: OleVariant;
begin
WebBrowser.ControlInterface.ExecWB(OLECMDID_PRINT, OLECMDEXECOPT_DONTPROMPTUSER, vaIn, vaOut);
end;
[code]
 
Odgovor na temu

ivanho
slobodni umetnik
Beograd

Član broj: 28465
Poruke: 73
217.26.75.*



Profil

icon Re: Pitanja u vezi sa TWebBrowser-om?23.09.2005. u 11:00 - pre 205 meseci

nije u pitanju samo stampanje, vec promena polja u IE
File -> Page Setup -> Footer / Header

odnosno promena
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\PageSetup
ali problem je u tome sto korisnik programa nije administrator na svom racunaru
pa je promena registri baze nemoguca (valjda)
 
Odgovor na temu

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: Pitanja u vezi sa TWebBrowser-om?

[ Pregleda: 3500 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.