E ti si neprevazidjeno tvrdoglav...
Pomoc te vrste, informacija o najnizoj cene, moderatori sigurno nece shvatite kao reklamu a i sam si rekao da je to svrha foruma.
I ako si citao postove na druge teme takvih linkova ima gomila...
A opet sto se tice komentara za punjac i i baterije... CITAJ POST PA ONDA ODGOVARJ!!! Rekao sam batrije od 1200Ah su stigle uz punjac, ali punjac moze da pini dosta jace baterije i zbog toga ima ventilator... Ovih dana treba da nabavim dosta jace baterije i tada ce ventilator u potpunosti da sluzi svrsi. Uostalom to sto kazes da je to dezinformacija, to nije tacno... Svako hladjenje elemetat koji se greju je dobro doslo, pa dobro doslo je cak i baterijam od 2100 a i samom punjacu... Mogao bi da pitas nekoga ko se u to razume a ne samo da dejes odgovore da bi rekao nesto suprotno i da bi bio upravu... I ako se vec toliko razumes u materiju onada precizno reci sta je dezinformacija, a nemoj samo reci to je dezinformacija...
I pitam se zasto "skaces sam sebi u stomak": Kazes da je taj punjac preskup (30e), a kasnije kazes:
Citat:
[a pogotovo kod takvih jeftinih kineskih punjaca ]
a da stvar bude jos gora i ne znas koji je punjac u pitanju, koje su mu karakteristike,koja je marka... samo hoces da ispadnes upravu!!!
A ti bi mogao da podjes od naslova jer si prvi poceo raspravo o ceni a ja sam coveku savetovao da ustedi 200e, sto on ne mora da uradi.Na samom pocetku sam mu rekoa da mu predlazem da kupi s7000 sto sasvim odgovara naslovu ali uzimajuci u obzir negove potrebe predlozio sam mu drugu mogucnost medjutim ti si tu upao da raspravljas o cenama...
NADAM SE DA CE SE NACI NEKO,NA FORUMU, DA TI KAZE KOLIKO SI UPRAVU!