Citat:
pixell: Sve Asusove -X ploche su dosta nestabilne i prvenstveno namenjene za low end konfiguracije.
Nije bash kao shto mislish.
One jesu namenjene low-end konfiguracijama,a da su dosta nestabilne to bogami mnogo gresis.
Primer kod mene - intel Celeron
[email protected] FSB=140,2 *256 pqi ddr333 i ddr400 asinhrono na 350 mhz,grafichka HIS 9550 VPU
[email protected],a ploca ASUS P4S533-X.
Care,sve mi radi besprekorno vec 3 god,pa ti vidi malo bolje o njihovoj nestabilnosti.
Underlaner,
postoji mogucnost da taj kingston nece da makne ni gore ni dole,zato sto je jednostavno takav(znaci pravi razlog ako sam ja u pravu moze da ti da samo njegov proizvodjach).Ako hoces da namestis da ti to radi kako bi trebalo(ddr400 a ne 333)onda sve shto vidish za setovanja FSB-a namesti na manual pa rokni kao sto ti rekoshe 200*10,a memoriju stavi na 200 i ako proradi onda ne morash da flashujesh bios.Ako nece onda odradi 'update' ako nece ni tad,nego samo kako se 'memoriji' svidja(166),onda menjaj to go'no od memorije i uzimaj nesto drugo.
Inache ddr400 na memoriji ili 3200 znaci da memorija IZDRZAVA rad na efektivnih 400 mhz,a ne da mora da radi na toliko.
To bi ti neko iz teh.podrske Kingston postrojenja rekao,da mu se pozalish.Inache nije da one ne mogu da rade na toliko,nego nisu HyperX!
PS:Resavao sam identichan problem sa komshijom i sa kingstonom,i sta se desava:Kingston memorija radi bez problema samo na auto setovanjima,bilo kako drugachije,jok!
Ako od gore navedenog nista ne upali,menjaj kingstona ili ne diraj nista neka radi kako radi.
[Ovu poruku je menjao musicmaster dana 25.08.2005. u 22:16 GMT+1]