Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

C++ Problem : progam za videoteku

[es] :: C/C++ programiranje :: C++ Problem : progam za videoteku

[ Pregleda: 2953 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

keops_mo
Mostar

Član broj: 59289
Poruke: 13
212.39.112.*



Profil

icon C++ Problem : progam za videoteku09.07.2005. u 10:12 - pre 205 meseci
Poceo sam praviti program za videoteku. Pokrenuo sam debuger za cijeli kod...i nije bilo errora.
Zanima me samo jesam li dobro napisao kod za unos clanova liste u datoteku, posto mislim da biu tu mogla biti greska(da ne bi stavljao cijeli kod) :
void u_dat_f()
{
FILE *fp;
struct film *pom;
pom=glava1;

fp=fopen("filmovi.txt","w");
fprintf(fp,"NASLOV:\t%s ZANR:\t%s EVIDENCIJSKI BROJ:\t%d %",pom->ime,pom->zanr,pom->broj);
fclose(fp);
}

Takodjer, svaki put kad unesem clanove prilikom izlaska mi izbacuje error:
run-time check failure #2-stack around the variable 'izbor' was corrupted.

[Ovu poruku je menjala cicika dana 12.07.2005. u 14:59 GMT+1]
 
Odgovor na temu

Aleksandar Ružičić
Software Architect, Appricot d.o.o.
Beograd

Član broj: 26939
Poruke: 2881

Jabber: krckoorascic@gmail.com
Sajt: krcko.net


+44 Profil

icon Re: ASP: Problem : progam za videoteku09.07.2005. u 23:42 - pre 205 meseci
kakve veze ima ovo sa tematikom VB & ASP foruma?!?!?
 
Odgovor na temu

Shadowed
Vojvodina

Član broj: 649
Poruke: 12819



+4754 Profil

icon Re: ASP: Problem : progam za videoteku10.07.2005. u 11:18 - pre 205 meseci
Ono nije ASP kod, bez obzira na naslov.
 
Odgovor na temu

dezelin
Aleksandar Dezelin
Beograd

Član broj: 63176
Poruke: 16
*.informatika.com.

ICQ: 294745833
Sajt: dezelin.blogspot.com


Profil

icon Re: ASP: Problem : progam za videoteku12.07.2005. u 10:01 - pre 205 meseci
A gde je u ovom kodu promenljiva "izbor"???

cheers
 
Odgovor na temu

sstanko78
Novi Sad

Član broj: 19139
Poruke: 411
*.beotel.net.



Profil

icon Re: ASP: Problem : progam za videoteku12.07.2005. u 10:49 - pre 205 meseci
Da ti možda ne koristiš malo c++. Ovom je forum za .net a ne za c++.
Uz to ako već praviš program za videoteku, zar ne bi bilo logičnije da
umesto file-ova i c++ koristiš vb/c# i access bazu podataka ( ako
baš nećeš access onda uzmi sqlite).
 
Odgovor na temu

X Files
Vladimir Stefanovic
Pozarevac

SuperModerator
Član broj: 15100
Poruke: 4890
*.nat-pool.po.sbb.co.yu.

Jabber: xfiles@elitesecurity.org


+634 Profil

icon Re: C++ Problem : progam za videoteku12.07.2005. u 21:28 - pre 205 meseci
Program za videoteku nije trivijalna stvar i poceti baviti se tom problematikom
na nivou FILE i fopen() - u danasnje vreme je neozbiljno. To je isto kao izmisljati
toplu vodu.

Danasnja okruzenja su opremljena celim setovima komponenti za rad sa bazama
podataka koji celi posao olaksavaju za 1.000.000% u odnosu na FILE i fopen().

Prema tome, bolje kreni u tom smeru... Za C++ Builder i Delphi znam da imaju *sve*
sto ti bude palo na pamet...

 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: C++ Problem : progam za videoteku

[ Pregleda: 2953 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.