HerQl zar ne mislis da bi bilo super kad bi ovi moderatori napravili jedan podforum samo za nas?Mislim da bi to bilo veoma lepo i korisno zbog toga sto bi tu mogli da razmenjujemo konkretna iskustva u vezi radioamaterizma.
"Ne menjaj nesto sto te sasvim dobro sluzi, ne trazi leba preko pogace" - Aleksandar Andrijevic
aca andrijevic: HerQl zar ne mislis da bi bilo super kad bi ovi moderatori napravili jedan podforum samo za nas?Mislim da bi to bilo veoma lepo i korisno zbog toga sto bi tu mogli da razmenjujemo konkretna iskustva u vezi radioamaterizma.
Necu da navodim pozivni, mozda je vec ugasen jer sam na zalost pre par godina uzeo ispisnicu iz Organizacije koja je na, jos vecu zalost, dozivela maltene potpuni kolaps. Od funkcionalnosti je ostalo samo otimanje clanarina i entuzijasti koji i dalje iz ciste ljubavi rade takmicenja i aktivni su u tome. Paketna mreza je ocaj, a posl. put kada sam proveravao (neka me neko ispravi ako gresim) Beograd i dalje nije imao ni JEDAN JEDINI gateway na I-net (nekada je to bio YU1B, koji, koliko znam, nije aktivan godinama), sto je za gl. grad blam i katastrofa !! Svojevremeno kada sam (pre 15-ak godina) polozio za B klasu, glavesinama iz tadasnjeg saveza je bilo suvise tesko i zahtevno da mi dodele odgovarajuci (dvoslovni) znak, a 2m opseg je odavno gori od najcrnjeg CB-ja (kakvog ga pamtim iz 80-ih). Eto to su neki moji utisci, i ako ima sl. misljenja rado bi ih cuo, jer cu jos pomisliti da sam ja neki sajko i crna ovca.