Uveo sam ga pre mesec dana i mogu ti reci da sam prezadovoljan.Uzeo sam paket fr 512.On je 512/256 + duplo jaci lokal.Uzeo sam i javni ip.Brzine su oko 66-68,torenti idu oko 60,naravno sa privatnih trackera,dok kod javnih zavisi vise od torenta nego od tvoje brzine veze...Ping do bg-a je minimum 23,ping do googla 40-70.Onih fora sa prebacivanjem 'gladnih' na slabiji link vise nema.Ja bas puno skidam i niko mi nista ne govori.
Vise ti oni ne montiraju modem,nego odes potpises ugovor,dobijes uputstvo na par stranica,modem,odes kuci i povezes to i odma radi.
Za ovo vreme je bio puko 2 puta na po 2 minuta.Jedno vece se desilo 3 sata da je sve islo oko 30.To su problemi na koje mozes naleteti.Zivim kod Sajma.
Evo malo i speedtesta od pre neki dan,necu da gasim sad mulu,cekao sam na izvore ceo dan
Edit:
Provajder je i dalje nspoint net,ali meni na ugovoru pise Beotel-NET,a i tracert ide preko njih.
Ugovor se moze raskinuti kad god hoces.
Ima i korisnika koji se zale,al sta da ti kazem,ja sam prezadovoljan.Prosto je cudno koliko se lako zagusi jedan adsl,a koliko tesko ovo
Ima 70-100 korisnika na hub-u,svezih stvari itd,share je oko 6.5 TB
[Ovu poruku je menjao nikola_v86 dana 27.02.2008. u 18:16 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao nikola_v86 dana 27.02.2008. u 18:24 GMT+1]