Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

EURODESK DOO raspisuje konkurs za: Inzenjera za upravljanje razvojem softvera

[es] :: IT berza poslova :: Arhiva IT berze poslova :: EURODESK DOO raspisuje konkurs za: Inzenjera za upravljanje razvojem softvera
(Zaključana tema (lock))

[ Pregleda: 1053 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

EURODESK
Smiljana Pesic
EURODESK DOO
Beograd

Član broj: 324946
Poruke: 2
*.static.sbb.rs.



Profil

icon EURODESK DOO raspisuje konkurs za: Inzenjera za upravljanje razvojem softvera04.09.2014. u 16:11 - pre 117 meseci
EURODESK DOO raspisuje konkurs za: Inzenjera za upravljanje razvojem softvera

za rad na tehničkim inovacijijama Risk Management Softvera najnovije generacije


EURODESK DOO je u potrazi za talentovanom individuom, da se uključi, u početku kao samostalni saradnik (a kasnije kao član većeg tima) u inovativnom projektu za razvoj Risk Management Softvera najnovije generacije, za svetski poznatog, inostranog klijenta .



POTREBNE KVALIFIKACIJE:

Kandidat mora da bude iskusan u OOP (razvoj se trenutno vrši u .NET) i biće član posebno sastavljenog tima, koji će raditi u Norveskoj (povremeno) i Srbiji (vecinu vremena), na projektu nove generacije, vezanom za Windows Azure, HTML i XAML (Windows 8+), fokusiranom na “front-end” razvoj sa povremenim uključenjem i u razvoj “Core” delova aplikacije .



VAZNE POTREBNE VEŠTINE:

Lična motivacija, strast ka tehnologiji, inovaciji, i izazovima moraju biti glavne osobine “razvojnog” lidera koga tražimo…

Idealan kandidat pre svega mora imati adekvatan mentalni sklop: mora da bude u stanju da preispituje konvencionalno razmišljanje i pristup razvoju aplikacija i mora biti u stanju da uspešno saradjuje sa drugim članovima tima kako bi razvili novu “risk management” platformu za našeg inostranog partnera - jednog od vodećih “risk managment” lidera na internacionalnom tržištu.



ŠTA MI NUDIMO

Platu koja odgovara iskustvu kandidata. Team building i trening (u Norveškoj 2-3 meseca) vezan za specifičnosti projekta.

Pozicija podrazumeva rad u Beogradu sa povremenim putovanjima u Norvesku. Posao koji angazuje svu vašu inovativnost, kreativnost i poznavanje najnaprednijih tehnologija. Mesto na kome će Vasa jedinstvenost biti cenjena i podržana, a potencijal za rast pothranjen relevantnim iskustvima.



NAČIN APICIRANJA:

Za apliciranje na ovu poziciju pošaljite mail na: [email protected]




Subject maila aplikacije za ovu poziciju mora biti formulisan na sledeći način:

[IME KANDIDATA] - aplikacija za radno mesto “Softver Developer / RISK MANAGMENT”



Kandidati moraju priložiti svoj CV na ENGLESKOM jeziku (u nezaključanom MS/Word formatu, ne u PDF-u), zajedno sa ostalom relevantnom dokumentacijom (skenovi relevantnih sertifikata, diploma, i sl.)



Kandidati moraju priložiti PROPRATNO PISMO na ENGLESKOM jeziku koje će sadržati odgovore na sledeća pitanja:

1. Zašto smatram da sam najbolji kandidat za ovo radno mesto?

2. Opis Vaših najvažnijih osobina (a relevantnih za ovo radno mesto) kroz 5-7 reči - prideva.

3. Vaša ranija iskustva na razvoju inovativnih programskih rešenja, ili, ukoliko niste imali takva iskustva, onda neka od Vaših ideja kako biste inovirali neku postojeću IT platformu?



Svi dokumenti se prilažu u attachmentu (nikakve relevatne informacije ne treba pisati u samom tekstu mail-a) i moraju biti adekvatno nazvani sa imenom i prezimenom kandidata u nazivu (na primer: “CV – ime i prezime kandidata”, “Propratno pismo - ime i prezime kandidata”, “Sertifikat o diplomiranju - ime i prezime kandidata”). CV i Propratno Pismo moraju biti na Engleskom jeziku.



VAZNO: Fluentrno govorno i pisano znanje Engleskog jezika je obavezno (poslovni nivo). Mole se kandidati da ne apliciraju na ovu radnu poziciju ukoliko njihovo znanje Engleskog nije adekvatno
 
0

[es] :: IT berza poslova :: Arhiva IT berze poslova :: EURODESK DOO raspisuje konkurs za: Inzenjera za upravljanje razvojem softvera
(Zaključana tema (lock))

[ Pregleda: 1053 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.