Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kvarovi kod Led Lcd televizora

[es] :: Elektronika :: TV uređaji :: Kvarovi kod Led Lcd televizora

[ Pregleda: 10267 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

olja zvecan

Član broj: 283885
Poruke: 1
*.static.isp.telekom.rs.



Profil

icon Kvarovi kod Led Lcd televizora03.03.2012. u 01:36 - pre 147 meseci
Pre mesec dana sam kupila Samsungov Led Lcd UE40D5000...i zadovoljna sam svime osim što mi se javlja neko krckanje kada televizor malo duže radi i strašno me nervira...a možda je , ipak, nešto pokvaren, pa će biti sve gore i gore...
teško je opisati kakvo je to krckanje..prvo sam mislila da krcka stativ na kome stoji ili sl.međutim definitivno krcka unutra sa leve strane...prvi put u kući imam led, pa nemam pojma kako to treba da funkcioniše..nisam zvala radnju, jer sam prvo rešila vama da se obratim, saslušam komentare , pa kada posle pričam sa njima da ne "ispadnem glupa u društvu" nego izletim sa nekim adutima...jer, ko voli kada mu prodaju pokvarenu stvar :(..nadam se da nije :)
eto, sada očekujem pomoć..pozz
 
Odgovor na temu

alexa_pg
Podgorica

Član broj: 52266
Poruke: 2026
*.crnagora.net.



+115 Profil

icon Re: Kvarovi kod Led Lcd televizora03.03.2012. u 11:08 - pre 147 meseci
To sto je nov aparat ne znaci da ne moze biti pokvaren. Medjutim, kao sto i sami kazete, treba sacekati malo i sve isprobati.
- smanjite ton na minimum i poslusajte da li i dalje krcka. Ovime provjeravate da li krckanje dolazi iz zvucnika ili iz same unutrasnjosti aparata.
- Ako nije iz zvucnika, moguce je da sam plastika od koje je uradjena kutija pomalo krcka. Ako je ovo u pitanju, trebalo bi da prestane. Drzite ga dva tri dana ukljucenog preko cijelog dana da se plastika "okali"
- imate li svoju antenu ili kablovsku. Ako koristite kablovsku probajte da iskljucite antenu i odgledajte neki film preko DVD uredjaja i vidite da li se tada cuje krckanje.
 
Odgovor na temu

[es] :: Elektronika :: TV uređaji :: Kvarovi kod Led Lcd televizora

[ Pregleda: 10267 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.