Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Mondo "Blizu mene" -- totalno bajate info

[es] :: Mreže i novosti :: MTS - korisnički servis :: Mondo "Blizu mene" -- totalno bajate info

[ Pregleda: 1257 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

owim
BG centar

Član broj: 30480
Poruke: 3567
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: owim1.wordpress.com


+106 Profil

icon Mondo "Blizu mene" -- totalno bajate info14.01.2011. u 07:35 - pre 161 meseci
Blizu mene je jedna od (samo WAP!) interaktivnih Mondo usluga, poput Ortak lokatora, za koje imam utisak da se malo koriste. Pre nekoliko dana koristio sam Blizu mene i dobio sam neazurne, netacne podatke, sve sa brojevima telefona koji su promenjeni pre vise godina (stare centrale).

Blizu mene je zamisljen kao interaktivni servis: da nadjes radnju/firmu koja se nalazi blizu tebe fizicki ili u odnosu na zadatu adresu. Vidi na kojoj si baznoj stanici, pametno skenira imenik firmi iz Zutih strana, izabere adrese u walking-distance krugu i sve sa mapom izlista na ekranu moba. I to vec godinama. Super! Ali ne radi.

Pre nekoliko dana bio sam u delu grada koji ne znam a zeleo sam da razvijem digitalne slike (brzo razvijanje) sa USB-a. Mondo --> Servisi --> Blizu mene --> Usluge --> Fotografske radnje: i dobio sam spisak od 20-ak radnji u krugu od 2-3km. Super. I nijedna ne postoji na datoj adresi/broju. Ova usluga nije povezana za Telekomovim imenikom! Jednom su ucitali podatke, i -- teraj... Dobio sam sestocifrene brojeve telefona na 6, koji su odavno zamenjeni Alcatelovim sedmocifrenim na 2, a na brojevima koje sam dobio rekli su mi "Znate, Foto Toni ne radi vec tri godine". Razumem da Telekom ne moze da ima uvida u registrovano preduzece na nekom broju ako to preduzece ne dostavi Telekomu regularnu prijavu/promenu/odjavu, medjutim davanje toliko bajatih informacija = waste of time.

Ako niste koristili Blizu mene, iako je koncept zaista dobar (gde li postoji apoteka u blizini?), na zalost, nema svrhe.
 
Odgovor na temu

[es] :: Mreže i novosti :: MTS - korisnički servis :: Mondo "Blizu mene" -- totalno bajate info

[ Pregleda: 1257 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.