|
mirel ch
Član broj: 1765 Poruke: 1246
|
@denisvuckovic
Nije mi stvarno jasno sta uopste trazis od mene.Tema je o razlikama dva drima a ne o ekonomskom standardu.Kake veze imaju ti tvoji navodi ili pitanja sa ovom temom.Ono sto se pitalo odgovorio sam kako sam znao.A ti da nisi po zanimanju pop pa da se moram jos ispovjedati.Ako nesto od mojih navoda nije tacno lijepo reci to i to ne stima.Mozda nije lose da temu nastavimo i o pcelarstvu...
|
| 18.02.2005. u 18:22 |
| |
|
denisvuckovic Denis Vuckovic Banjaluka
Član broj: 44205 Poruke: 201
|
........ nisam nikog imao namjeru vrjedjati i prozivati posebno , to sto sam naveo tebe za primjer nije licna stvar nego samo hiperbole radi . Zato se javno izvinjavam ako si stvar shvatio licno ! Mislio sam samo reci da je mani jasno po staroj izreci " ako neznas sta je dobro , znas sta je skupo " . Nije se radilo o tome nego upravo o poredjenju osnova pomenutih risivera , znaci ako mene i slicne ne interesuju snimanja filmova , muzike , i ostalog pomenutog i ako kupim jeftiniji uredjaj koji to ne moze hocu li izgubiti i mogucnost otvaranja pojedinih kodiranih kanala i redovnu soft. podrsku . To je sva filozofija , ........
Vjerujem da niko nije shvatio ovo zlonamjerno , a tebi licno hvala za tvoj trud i zelim ti jos puno postova na ovom forumu ..........
Hvala
pozdrav
|
| 18.02.2005. u 18:39 |
| |
|
mirel ch
Član broj: 1765 Poruke: 1246
|
@denisvuckovic
Nisam ni ja imao namjeru tebe da vrijedjam ni da napadam.Sve sto sam rekao , to je iz iskustva.Pazi.Oba drima su sila od masina i koji god kupis neces se zeznuti.Vecina nas na ovome forumu smo iz hobija i iz zezanja.I kao sto rece Zeus db 7000 je igracka sa jako velikim mogucnostima.Naravno ko moze sebi da priusti 7000 kupit ce ga a ako ne moze onda ovaj manji.Za samo gledanje gubi se jako malo.
|
| 18.02.2005. u 19:05 |
| |
|
lahor
Član broj: 38986 Poruke: 283
|
denise, ja ti govorim sa stanovista vlasnika jednog od dreamboxova koji ne nose oznaku dm7000...
ocigledno je da ne zelis dati tolike pare za dm7000, ok, i ja sam tako razmisljao.. i nisam se pokajao, jer i ovaj deambox sto ga imam(dm500) otvara sve, a danas sam se odusevljen vratio od jarana kojem sam ubacio najnoviju hidru u dm500...
vjeruj mi, dok okom trepnes i cim prebacis na drugi kanal , pa bio to tps, multivizija, sky cinema, canal30 ili cifra, otvara ga u sekundi.. nema veze sto su kodirani...
titlova fala bogu ima i mislim da ce ti se isplatiti odvojiti oko 200 eura za taj risiver ili za dm5620...jest skupo, ali je po meni isplativiji od , recimo, humaxa 5400z koji kosta oko 280 eura...
|
| 18.02.2005. u 19:56 |
| |