Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Interesuju me korisni saveti kako da pocenam zaradjivati od sopstvene prezentacije

[es] :: E-Marketing :: Affiliate Programi :: Interesuju me korisni saveti kako da pocenam zaradjivati od sopstvene prezentacije

[ Pregleda: 2342 | Odgovora: 1 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

ivladica
vladica ignjatovic
.................
srbija

Član broj: 16096
*.ptt.yu.

Sajt: www.ptt.yu/korisnici/i/v/..

icon Interesuju me korisni saveti kako da pocenam zaradjivati od sopstvene prezentacije25.01.2005. u 23:21

dragi prijatelji ES,
interesuju me korisni saveti kako da pocenam zaradjivati od sopstvne prezentacije?
kao i korisni saveti kako to koristiti u promotivne tj zaradne svrhe?
mozete pogledati moju skromnu prezentaciju pa mi predloziti poboljsanja u tom smislu.
interesuje me jos da li neko zna od kakvog sopstvenog posla moze da se normalno zivi u Srbiji?

[Ovu poruku je menjao mungos dana 30.09.2005. u 12:34 GMT+1]
25.01.2005. u 23:21 

cutura
Milos Vukelic
Conoplja

Član broj: 39517
*.dialup.neobee.net.

Sajt: www.cutura.tk ali puko j..

icon Re: zarada od interneta ili pomocu istog01.02.2005. u 10:20
Evo ovako. Stranica ti nije losa ali ako stvarno hoces da zaradjujes moras dobro da se potrudis!!! Najveca stvar u zaradi je da imas puno poseta i to po mogucnosti "stranih". Znaci moras pa promovises svoj sajt sto vise mozez (to mozes uraditi na vise nacina od razmene banera, top lista i sl.). Zaradjivati mozes isto tako na razne nacine jer ima jako puno sponzora koji te placaju za posete. Postoji i nacin zarade pomocu instaliranja toolbara koje ja radim!!!
Verujem da ce ti ovaj moj odgovor bar malo pomoci a ako imas neko pitanje slobodno ga mozes poslati na moj mail >>cutura@gmail.com<<
jer ako si stvarno zainteresovan za zaradu imam nekoliko sponzora koji dobro placaju!!!
POZRDAV!!!
Webmaster Cutura
cutura@gmail.com
01.02.2005. u 10:20 

[es] :: E-Marketing :: Affiliate Programi :: Interesuju me korisni saveti kako da pocenam zaradjivati od sopstvene prezentacije

[ Pregleda: 2342 | Odgovora: 1 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.