Pokusavam vec drugi put da ne otvaram temu bez razloga, sad cu valjda ubosti forum :). Ukratko - ono sto sam vec pisao, u pogresnom forumu :) :
Gde u Beogradu KUPITI softver za Mac? Naravno ne zelim da kupim OS X ili Final Cut, vec recimo... IGRE :). Sad ozbiljno - nosimo se mislju da zamenimo kucnu Windows spravu neki Mac-om (iMac verovatno) - i glavni problem su nam igre. Znamo da ih nema puno, ali nas najvise zanima gde nabaviti one kojih ima... Na primer: znam gde da idem da kupis Simse za PC, ili Neverwinter - a gde da ih kupim za Mac? Ima li to kod Mac dilera? Ako nema - moze li neka varijanta da se naruci, plati unapred - pa ti oni nabave i jave kad stigne.... Znam da mogu da narucim preko neta ali mi se ne placa $70 za DHL za jednu/dve igre - a na lutriji zvanoj Posta sam vec jednom izgrebao corak sa tiketom od 30$ (Igra za PC narucena od vani - nikad nije stigla...). I da, znam da mogu da dual-boot-ujem Windows na intel macu. Ne pitam to. :)
Ne ocekujem reklamu - to je, uostalom, i protiv pravila - vec vise iskustva... Moze li se naci softver van standardne ponude? Moze li se naruciti? Je'l neko probao? Tako neki odgovor...
Please do not feed the Trolls!
Profesionalni sport je oksimoron. Profesionalni sportista je, najcesce, samo moron.