Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Radovi članova ES

[es] :: Muzička produkcija :: Radovi članova ES
(TOP topic, by ton_majstor)
Strane: << < .. 17 18 19 20 21 22

[ Pregleda: 47147 | Odgovora: 433 ]

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

tonirget

Član broj: 139138
*.telekabel.ba.

icon Re: Radovi članova ESpre 21 dana i 4h
Duvace nazalost nije niko svirao, sto nemora da znaci da nece, semplovi ne znam ni ja koji ima toga puno u racunaru, ja sam po "struci" gitarista tako da kombinujem semplove kad ne mogu da nadjem adekvatne muzicare, ali tema stoji, dobro je kao recimo informacija za duvace.
21.06.2009. u 22:31 

milanche
San Francisco

Član broj: 2447
*.hsd1.ca.comcast.net.

Citat:
Sada predstoji samo da smislimo šta ćemo dalje staviti na forum.

U stvari....sta bi smo stvarno mogli da uradimo....mada ja u principu nemam vremena ni da pipnem sprave i
po nekoliko meseci. Tu su poslovi, tu je porodica,...kad dodjem kuci jedva TV mogu da pogledam.

Mogli bi smo da jedni drugima dosnimavamo deonice, pravimo razne verzije, diskutujemo i komentarisemo sta
bi islo, sta ne bi, itd.

No, i ovako je dobro...tema ocito dobro ide.

21.06.2009. u 22:33 

milanche
San Francisco

*.hsd1.ca.comcast.net.

Citat:
tonirget: Duvace nazalost nije niko svirao, sto nemora da znaci da nece, semplovi ne znam ni ja koji ima toga puno
u racunaru, ja sam po "struci" gitarista tako da kombinujem semplove kad ne mogu da nadjem adekvatne muzicare, ali tema stoji, dobro je kao
recimo informacija za duvace.

Odlicno si pogodio karakter fraze (verovatno ti je lakse sa savijanjem zica i gitarskom frazeologijom da ubodes pravi izgovor saksofonske fraze)
kako trube tako i sax-a. Zvucalo je kao zivi svirac. Posle profesora K. jos jedan poznavalac izraza na duvackom instrumentu.
21.06.2009. u 22:36 

tonirget

*.telekabel.ba.

Evo postavit cu ja, bas prije par sati mi je bio kolega pa smo malo onako momacki popili koju pivu vise, sjedili i izgleda malo se vise zanijeli i napravimo neki interesantan bit, medjutim fali nam ovdje jos raje pa smo odlucili da postavimo link sa kojeg mozete poskidati pojedinacno trake aranzmana pa nam se i vi pridruzite bez okolisanja neka ovo bude jam sesion na ovoj temi evo numere.

135 BPM veseo dan

http://www.houndbite.com/?houndbite=12444

link za skidanje traka je
http://rapidshare.com/files/247116204/veseli_dan.rar
pravo ucesca imaju svi punoljetni iznad 30 - sala mala moze naravno svako ko smatra da moze
21.06.2009. u 22:38 

tonirget

*.telekabel.ba.

naravno da je lakse prije ubacivanja brass sekcije moram preslusavati na desetine numera da bi mogao dobiti pravi filing za sekciju, mada gitaristi cesto vjezbaju dionice koje sviraju saxofonisti tako da sam taj cas bio vjerovatno negdje u kaficu :-)
21.06.2009. u 22:44 

Kovacevic Vladimir

Moderator
Član broj: 131509
*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Radovi članova ESpre 21 dana i 3h
@tonirget

Jedno tehničko pitanje: da li u ovom snimku http://www.houndbite.com/?houndbite=12122
Ti učestvuješ samo kao vocal na SM 58?

Pozdrav
Vladimir
It´s easy to play any musical instrument:
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
21.06.2009. u 23:17 

Kovacevic Vladimir

Moderator
*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Radovi članova ESpre 21 dana i 3h
Hvala za informaciju, koju ja i ne razumem. To je u mojim godinama sve jako komplikovano.

Ja sviram staromodno, na aranžeru sa svojih 10 prstiju.
Eventualno koristim sequencer, da bih kod Rec: Overdub imao dve slobodne ruke da dodam piano solo.
Sve ostalo, najčešće i najdraže, sviram u Realtime-u.
Tenor Noise sax volim da koristim, a tipičan glisando (za sax stil sviranja) dobijem sa Joystickom, što svaki synth ima.

Verovatno ispadam iz dalje igre.
Ti samo nastavi šta si započeo. Ide Ti to od ruke.

Pozdrav
Vladimir
all you have to do is touch the right key at the right time and the instrument will play itself.
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
21.06.2009. u 23:41 

tonirget

*.telekabel.ba.

icon Re: Radovi članova ESpre 21 dana i 2h
Pa Vladimire ovo je otvorena tema mozda nam bas i treba nesto, kako kazes staromodno, ja mislim da nije ni ovo nesto novo, dva tri akodica i nastaje jam sesija, zasto ne bi i ti ucestvovao u ovom projektu eto tema je slobodna i nije ogranicene starosne dobi, tvoji prijedlozi su dobro dosli i samo naprijed, isto kao da smo na nekoj probi pored gitariste treba i bubnjar a uz to sve basista koji ce sa bubnjarem da drzi ritmicku i harmonsku liniju, poslije toga dobro bi bilo da se ubaci i kakav klavijaturista recimo moj prijedlog je bio B4 dobara "orgulja" ima za svakog po nesto da se nadje u ovome, zato i jesam postavio pojedinacno trake da svako uradi aranzman na svoj nacin, odnosno da svoju dionicu ubaci ili izmijeni vec postojecu, samo naprijed nismo mi ovdje kriticari nego muzicari. Na kraju krajeva i dobra recimo primjesa etno zvuka bi bila idealna pa ako ima neki harmonikas da odsvira sta na svoj nacin, ali u stilu ove numere, svi su dobrodosli.
21.06.2009. u 23:54 

milanche
San Francisco

*.hsd1.ca.comcast.net.

icon Re: Radovi članova ESpre 20 dana i 21h
Ma nisi shvatio...profi nije problem zelja nego je problem vise zezanja sa tehnologijom nego sto u ovom
trenutku praktikuje.

Medjutim, profo, mozda bi mogao da se malo ispruzis i porastes u novom pravcu - nadji nekog klinca da
ti objasni kako da stvari povezes (kompjuter, softver, MIDI, klavijatura), pa odsviraj nesto. Bar ti imas vremena.
22.06.2009. u 05:23 

Kovacevic Vladimir

Moderator
*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Radovi članova ESpre 20 dana i 18h
@milanche

Tačno!

@tonirget

Možda...

Pozdrav
Vladimir
Johann Sebastian Bach
(1685 - 1750)
22.06.2009. u 08:18 

drdrksa
Srbija

Član broj: 1077
93.86.212.*

icon Re: Radovi članova ESpre 20 dana i 14h
Evo jedna stvar koju je radio moj drugar, mnogo gotivna :) (ne znam da li je clan ES-a, ali nebitno, ja jesam)

http://rapidshare.com/files/24...mer_Dream__Dj_Vista_Remix_.mp3
22.06.2009. u 12:30 

nenen
scg

Član broj: 84514
79.101.197.*

icon Re: Radovi članova ESpre 7 dana i 13h
Za odmor i relaxaciju !

http://www.nenad-negotin.in.rs/mp_3/Nenad%20R.%20-%20Lines.rar

05.07.2009. u 13:19 

Petar Djurdjevic

Član broj: 227222
*.mynsn.net.

icon Re: Radovi članova ESpre 7 dana i 6h
Citat:
drdrksa: Evo jedna stvar koju je radio moj drugar, mnogo gotivna :) (ne znam da li je clan ES-a, ali nebitno, ja jesam)

http://rapidshare.com/files/24...mer_Dream__Dj_Vista_Remix_.mp3

Pa nije lose,ja bi mozda popravio malo aranzman i postavio gitaricu da zvuci reprezentativnije,previse mi je u pozadini.
Ali trakica je na mestu sasvim.

Citat:
nenen

Za odmor i relaxaciju !

http://www.nenad-negotin.in.rs/mp_3/Nenad R. - Lines.rar

Lepo,svidja mi se ovaj zivi zvuk posle tolike elektronike.
Mada sto se mene tice prijala bi neka kraca pauza bez perkuzija u traci ;)
05.07.2009. u 19:49 

dobrota
Srdjan Dobrota
Jagodina

Član broj: 130449
*.bitsyu.net.

Sajt: dobrota.on.neobee.net

icon Re: Radovi članova ESpre 2 dana i 9h
Evo nove pesme. http://www.box.net/shared/e12429zbaf

Zanr pesme je house, mada bih ja rekao da je electro-house mada nisam 100% siguran... Kad cujete saljite komentare, sve je dobrodoslo....

Ako vidite ovaj post nekoliko meseci od postovanja slobodno mi komentare saljite na e-mail dobrotas@yahoo.com .
Pozz
10.07.2009. u 17:38 

[es] :: Muzička produkcija :: Radovi članova ES
(TOP topic, by ton_majstor)
Strane: << < .. 17 18 19 20 21 22

[ Pregleda: 47147 | Odgovora: 433 ]

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.