Imam psybnc na free shellu i sve fino radi. Kada hocu da vidim logove npr. /playmainlog javi mi ovo <-psyBNC> Only admins may use that command. Kako da ovo rijesim?
02.01.2005. u 14:54
karlowap Beograd
Član broj: 23719 Poruke: 58 *.nat-pool.bgd.sbb.co.yu.
Da nije možda aceshells.com ?
Ali meni neće da radi, kaže: ako oćete da registrujete free shell morate da idete na darkstar.aceshells.com da se tamo ulogujete... itd..
Ali darkstar.aceshells.com ne postoji :((
Evo 'vako... Mislim da na tom psybnc-u na aceshells ne mozes citati logove... Danas sam bas isprobavao, stavio sebi admina (moras namestiti u configu USER1.USER.RIGHTS=1 ) i probao za log ali nece.. Namestao sam jos nesto u configu ali svejedno, nikako da pusti log... Izgleda da je podeseno da ne mogu logovi jer bi zauzimali puno memorije na HD na kojima su free shellovi...
A i sto se tice usporenosti... a-a... Meni lag nikad nije veci od 1 sekunde... Samo se nekad desi (mozda jednom dnevno na minut) da je lag 5-10 sekundi...
LaMpiR: Trebao si staviti RIGHTS: Admin kad si radio menuconfig...
A fora je shto on nije radio menuconfig. Na aceshells ima komanda getpsybnc i on mu dodje instaliran. I ja sam probao da napravim to, ali ne moze. Tako da dzabe pokushavate ;)