KUPIO SAM UFS-3 BOX I NEZNAM KAKO DA SE LOGUJEM NA SAJT: http://www.tornadoflasher.net/reg.html
KAKO BIH SKINUO NAJNOVIJE UPDATE ILI SEME KABLOVA
KAO I DA VIDIM STA IMA.
Ako ti treba da zavrsis nesto hitno odi na www.ufsx.com trenutno je free za download imas skoro sve sto ti je potrebno iskoristi dok je dzaba a za kasnije juri tog sto ti prodo UFSX za pass....
A od koga si ga kupio? Ako si kupio za 170 - 180 eura zaboravi support i najnovije fleševe, a zaboravi i neki budući update... zato i košta 170 eura... iskoristi ovu prazničnu atmosferu i poskidaj sve kao što ti kolega savjetuje
Možda da nam kažeš koliko si ga platio... ako je neka smješna cjena sigurno nije original... a možda si i pošteno platio dobru cifru pa opet nije original...
A možda i jeste original...
Od koga si kupio... ili gdje si ga kupio?
sa sajta nekog? kojeg?
noky: Ako ti treba da zavrsis nesto hitno odi na www.ufsx.com trenutno je free za download imas skoro sve sto ti je potrebno iskoristi dok je dzaba a za kasnije juri tog sto ti prodo UFSX za pass....
Pozdrav!
A kako da pristupim za download, kad mi trazi User & Password !!!??!
P.S. Trenutno nisam korisnik doticnog uredjaja.
Taj box je original (verovatno ti serijski broj pocinje sa 56xxx), iako kosta 150-170 eur, a da bi ga aktivirao potreban ti je serijski broj koji imas na boxu, ime prodavca koji ima pravo da ga prodaje, i user name i password koji ces sam da smislis i to je to. Ustvari samo se raspitaj ko ti je registrovani prodavac za taj box...ako si ga kupio u Beogradu, cimni me na mail pa cu ti pomoci ako budem mogao.