Mislim da su to 2-3 zgrade na Dorcolu (dobro mozda 5 zgrada), inace zvao sam ih pre 10 min da pitam po 10000000000 za vracar i naravno odgovor je planira se ali se ne zna kada, u svakom slucaju iskreniji odgoror od onog starog za 2 meseca sto su ranije pricali.
Nazalost, dok ne razvuku optiku niko vise nece dobiti, a kakva je trenutno situacija kod njih verovatno ni od optike nema nista jos dugo pa tako ni net-a.
instajd info ;)
Jel ima neko telefonski broj tog IKOMa (ili adresu)? U ulici Lj. Vukcevica su oni kao razvukli kablove po zgradama, al ne mogu nigde da nabavim njihov broj da ih zovem zbog interneta.
(ili ih je kupio SBB???)
Konacno i to.
Ja sam na bloku 70 NBGD, i s obzirom da su malo konsolidovali kablovsku TV i najavili TV1000 i Cinemaniu u prvoj polovini ove 2006, odusevio sam se kad sam u sanducetu nasao flajer sa obavestenjem o kablovskom internetu.
Nakacen sam vec nedelju dana i iskustvo, za 7 dana koriscenja mogu vam reci da sam samo jedno vece imao variranje u protoku a svo ostalo vreme(a bilo je to dosta dosta sati i megabajta) protok je onaj koji sam i platio.
Nenavodim cene jer sam skoro na ovom forumu i ne znam kakva vam je politika po takvim izjasnjavanjima.
Anyway, zadovoljan sam VEOMA i nadam se da ce tako biti i u buduce.
11.02.2006. u 21:58
sEaGhOsT Nikola Majksner Front-End Developer, IQ Studios + Beograd
Na Drocolu sam i mogu Ikom samo da pohvalim, nikada nisam imao problema sa internetom, a vec ga koristim 5 meseci, svaka pohvala. Uzeo sam paket 64 kbps flat, a od sest uvece ide 128 kbps do ujutro u sest.
Da i jasam dobio isti paket i mogu vam reci da je dobra kombinacija jer uglavnom uvece koristim net, verovatno su takav paket stavili zbog firmi da bi ih naveli da uzmu jace pakete za prepodnevno vreme.
14.02.2006. u 10:30
Marcony Beograd
Član broj: 10486 Poruke: 1332 *.bg.wifi.vline.verat.net.
Šta ima veze kakva je cena u unutrašnjosti? IKOM nudi internet valjda samo u Beogradu pa se tako i cene gledaju. Uopšte nije jeftino, 128 flat je 2000, paket 320MB je 1300 dinara i to na 256k linku. Ja sam recimo u unutrašnjosti i plaćam 256k flat 2000 dinara a recimo mogu da uzmem paket 450MB za 600 dinara i to na brzini 2Mb.
E da, zaboravio sam na stavku modem + priključenje + instalacija samo 3500 dinara
[Ovu poruku je menjao calexx dana 16.02.2006. u 18:20 GMT+1]