ne znam kako ti pišeš Java programe i kako javac može da ih iskompajlira, jer ja ne mogu ni tvoj Srpski jezik da iskompajliram a kamoli da razumem nešto što si napisao u Javi.
Ako si već savladao Javu, možda mogu da ti pomognem oko Srpskog jezika, ako ti ukažem na sličnosti između ova dva jezika.
Poređenja radi, Srpski jezik, takođe, pravi razliku između malih i velikih slova, zatim, na kraju rečenice se stavlja obično tačka, mada se može upotrebiti i neki drugi znak interpunkcije. Dalje, Srpski jezik ima daleko veću dokumentaciju od Jave (obično se zovu rečnici i gramatike) i mnogo napisanih knjiga od raznih autora.
Ok, dosta smo se šalili.
Ako već hoćeš da ti neko pomogne, potrudi se da te on i razume. Nemamo svi source tvog programa ispred sebe dok pokušavamo da provalimo o čemu se radi. Takođe, ovaj forum ti nudi mogućnost i da vizuelno odvojiš kod programa od tvojih komentara.
Code:
class Problem { ... }
Možda ipak ja u svemu ovome grešim, jer je važnije ispasti kul i napisati celu poruku u jednoj rečenici malim slovima i pomešati kod programa sa tekstom poruke.
Mislim da bi trebalo postaviti link na ovu temu i velikim slovima napisati "OVAKO NE".