Ciao.
Ceo zivot sam bio "buca",ali konacno imam telesnu tezinu o kojoj sam sanjao,dakle idealnu,kako sam dosao do nje objasnio sam u drugim threadovma(na nimalo prijatnim metodama,koje su kao nus produkt dale smanjenje apetita).
E sada neverovatno se plasim da se ponovo neugojim.Gledam da se hranim pravilno,samo kada sam stvarno gladan,Izbacio sam beli hleb,sada jedem samo onaj integralni crni,fast food sam sveo na minimum(jednom u 2.nedelje u Mc Donaldsu 2 mala chessburgera,sto mislim da nije problem),gledam i da veceram do 21h eventualno 22h,jako kasno doduse lezem u krevet oko 2.00h(posle ponoci)tako da sam redovno gladan pred spavanje(dobro ne bas svako vece),tako da uzmem jedan Tiber ili Plazma keks cisto da mogu da zaspem,pred spavanje,i naravno casa vode.
Nazalost,zivimo u brzom vremenu,nemozemo zdravo da se hranimo...ali ukinuo sam recimo svinjetinu i burek,ali kao i svako desi se da jednom mesecno ipak pojedem recimo cevape,ali maksimalno 5.komada.Najveci mi je problem dorucak...gotovo redovno jedem sendvic,doduse sa integralnim hlebom i posnim kackavaljem.
Mene plasi doduse zima koja ide,zbog manje kretanja a samim tim i manje potrosenih kalorija.
Ipak nemogu a da se sasvim odreknem slatkisa,pojedem otprilike 50g cokolade nedeljno(eventualo 100 g nedeljno) i to bele.
Da li neko zna koliko su zdravi makrobioicki slatkisi i da li oni stvarno negoje,i da li neko ima ideju koji slatkisi negoje.
Mozda sam malo navrat nanos sve ovo opisao,ali verujte imam veliki psiholoski strah da se ponovo ugojim jer sam 21 godinu bio gojazan i nezelim da mi se ponovo vrati stomak i "pitbul" obrazi.
Imao sam oko 100 kg,a sada 78-80 kg,samo zelim da znam kako da se hranim a da nedodjem ponovo na 90 i vise kg,jel mislim da ne znam kako bih ponovo vratio zeljenoj tezini
Imam neverovatan strah da se ponovo neugojim
[Ovu poruku je menjao secret dana 29.03.2005. u 17:17 GMT+1]

Kako održati željenu telesnu težinu ?
Re: Kako odrzati zeljenu telesnu tezinu
Re: Kako odrzati zeljenu telesnu tezinu