Nema najboljih resenja sto se tice pronalazenja adware-a i spyware-a kao ni virusa pa ni sto se tice softverskih firewall-a. Svako moze da ima svoje neke favorite ali nema najboljeg programa za tako nesto. Meni su Panda i Kasperski najbolji antivirusni programi (Nod32, AVG i SoftWin BitDefender su odmah iza {BitDefender ima i odlican firewall}) dok su mi najbolji alati za spyware i adware Ad-Aware SE i Spybotov Spyware nuker a najomiljeniji firewall program mi je vec par godina Kerio Personal Firewall a ni Tiny Personal Firewall nije los. Zone Alarm mi se svidja ali ne slaze se sa p2p softverom najbolje pa ga iz tog razloga i ne koristim.
Citat:
...mozda imas neki virus koji NAV 2002 ne moze da prepozna ili neki spyware
To da ima nesto lose na kompu je bila i moja prva pretpostavka
Open-mindedness is considered a virtue, and true open-mindedness is, but don’t be so open minded that your brains fall out...
...It's not enough to simply not be so open minded that your brains fall out. It is equally important to have adequate bullshit deflectors in place so that the unscrupulous don't just fill your wide open mind with lies and nonsense.