ukidaju free yahoo e-mail adrese ....... deeebili ..... ali ne da ih ukidaju nego imati ces ti svoj sanducic :) ali neces moci pristupiti pop serveru niti koristiti mail forwarding... samo se ulogovati u webbased interfejs i gledati poruke .....
Narode razvedrite se......
Uskoro vrlo uskoro cu postovati nachin kako da postanete "placeni"korisnik yahoo mail sistema
moj ortak je to provalio i nudio mi je to da mi pokaze ali do sada mi nije trebalo, ali sad mi itekako treba tako da cu odma postovati ovde
P.S. ako ne postujem u skorije vreme nek me neko cimne na +381641782230 (jebiga mozda zaboravim)
pa i hotmail i nekoji drugi to več rade, samo 20$ za godinu dana.
Ne hvala :(
Pozdrav StratOS
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"As a rule, software systems do not work well until they have been used, and have failed repeatedly, in real applications."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Genius:
Narode razvedrite se......
Uskoro vrlo uskoro cu postovati nachin kako da postanete "placeni"korisnik yahoo mail sistema
moj ortak je to provalio i nudio mi je to da mi pokaze ali do sada mi nije trebalo, ali sad mi itekako treba tako da cu odma postovati ovde
... i zaboravih ovo.
Poshto se to chlanstvo placa na godinu dana, jel to ortak sredi samo za godinu dana, pa sledece godine kada provale foru, nishta od toga
23.03.2002. u 02:54
Ivan Dimkovic Director Platform & Technology, Nero EMEA EU
Administrator Član broj: 13 Poruke: 11285 *.verat.net
E stvarno - sta je vas ljudi koji biste nesto za nista.
Prvo, Yahoo nece izgubiti milion korisnika, vec ce izgubiti milion korisnika koji NE PLACAJU i koji NE KLIKCU na bannere. Drugo, ljudi ce platiti taj Yahoo email ako im bude trebao, i dobice ga - i to bez reklama, bolji do sada, itd. Treca stvar je ako pratite zbivanja po sajtovima, vrlo brzo svi (pa cak i /.) prelaze na sistem gde se placa da se pristupi premium contentu. Vreme dzabe internet contenta je proslo, barem dok se ne promeni biznis model web sajtova.
Sreca pa su i kod nas pocele VISA kartice, tako da ce ljudi moci da placaju ono sto im treba.
23.03.2002. u 18:26
Serbian Fighter Ivan Minic Decko koji obecava. Permanently Offline