Odslusao MCSD i MCDBA ni jedno predavanje nisam propustio ali jako tesko se zaposliti ,jedino raditi privatno.
Sto se tice diploma pa ona se zove sertifikat ili bolje reci uverenje a sama rec asocira na to da imas znanje u tim oblastima kao sto su naprimer MCSD i MCDBA i majmun pa nauci bar nesto za godinu dana ako odslusa ta 2 specijalisticka obrazovanja.Ja nisam najpametniji na svetu ali sam dosta naucio.
Jednostavno u Srbiji je jos uvek rano za tako nesto,, mislio sam da je tako pre 3 godine kada sam odslusao ovo ali jos uvek je tako a mnogo se promenilo kako u mom i naravno vasem znanju tako i u nasem poslovanju a da nepominjem ucenje Engleskog jezika koji sam morao solidno do sada nauciti,, jako je bilo tesko kada neznas Engleski, to kazem zato sto sam imao jako velikih problema sa Engleskim.
Samouci su najgori u ovom poslu oni nas UNISTAVAJU definitivno TO ZAPAMTI
To je samo moje misljenje i pre nego sto sam oslusao davno je to bilo ipak 3 godine su
velike u IT-u tada sam mislio da mi to netreba da ja znam sve tek kada sam odslusao video sam da ustvari nisam znao nista ODNOSNO DA SAM ZALUTAO BIO,,ali boze moj bio sam mlad pa mi se da oprostiti
Znaci ako imas novac odslusaj obavezno zbog sebe jer ima jako kvalitetnih skoli mogu ti preporuciti CET on je in i fenomenalna je skola za tvoje treninge , ja cu sada najverovatnije polagati za karticu ali cekam 2005 ispit za SQL da se pojavi i pokusacu jos to odraditi ako nebude uspelo onda videcemo nikada se nezna ....... mozda zavrsim par fakulteta u Beogradu sve je na Srpskom lepo pa valjda cu uspeti naci posao sa nasim fakultetom ali vidim da se na ETF_u na odlucujes dali hoces na Mirosoft specijalisticka obrazovanja pa onda postavljam cesto sebi pitanjE:: STA SAM JA UCIO ?, DALI SAM PRESKOCIO SVE PA SE SADA MORAM VRAITITI ZAVRSITI FAKULTET ? ETF NAPRIMER PA ONDA odraditi MCDBA i MCSD titulu ili da odmah odradim MCSD i MCDBA titulu a da preskocim fakultet jer vec imam 2005 Server na Notebook racunaru kojeg sam u 90% razradio kako tutorijalima tako i radom svakodnevnim.
Inace u proseku ucim i radim jako mnogo 12-18h i nedeljom i mogu ti reci da na kraju ispadam u Srbiji glup i lazov.
Mozda sam zakasnio par meseci sa ovim odgovorom u ovoj temi ali nikada nije kasno za obrazovanje a i korisne su informacije i jos uvek su aktuelne, tako da mozda nekom i pomogne.
Pozdrav
I ZAPAMTI SAMOUCI NAS UNISTAVAJU SVAKODNEVNO JEDNOSTAVNO UNISTAVAJU !!!
GLAVA ME BOLI KAD IH SLUSAM JER SU MNOGO AGRESIVNI I STALNO TI UDARAJU KONTRU ODMA IH PREPOZNAS