Nijednim softverom nemožeš da poboljšaš računar to radiš sa upgrade-om komponenti, a možeš da menjaš određene stvari kod operativnog sistema ručno ili uz pomoć nekog softvera i tako ga optimizuješ. Pa onda:
Xp sa ram =>512mb radi ok i bez optimizacije, a ti možeš videti sledeće stavri ( drugari koji računare upotrebljavaju samo za igre koriste ove stvari tako da ti ja ništa ne mogu potvrditi )
Nisam bas siguran da li ovo spada u tu grupu programa, ali ima veoma zanimljivu opciju: Free RAM Fast i Free RAM Slow.
Program je odlican! Nemojte mi verovati na rec, isprobajte ga!
Mada, ipak moje je misljenje da je malo prikladniji za naprednije korisnike.
U znak sećanja, da ne bi zaboravili, ja sam napravio čekić koji svira.
04.10.2004. u 22:02
StORM48 BG
SuperModerator Član broj: 22809 Poruke: 6085 *.beotel.net
Netreba meni samo da ima optimizaciju i ubrzanje , nego da ima (primer) "Cleaning & Fix up" ili "Security & File" , program koji ce imati skup program , koji ce imati opciju za "FreeRAM" ili "Registry Cleaner" ...
Na takav program sam mislio
Nije sramota ne znati , sramota je ne znati a ne pitati
Zamisli kako bi bilo da ja svaki program istaliram ,mislim da bi moj racunar polude
Za dobra rešenja potrebno je vreme i potrebno je da se sam uveriš i vidiš šta ti odgovara. Ono što je za nekog dobro ne znači da je i za tebe. Zato ti kažem NE bukvalno da ih sve instaliraš, ali odabereš par koje ćeš testirati i provesti neko vreme uz njih.
E sad to što se tebi to možda neće svideti je sasvim druga priča... Lepo nađi neki koji će ti se svideti...
Citat:
6. Ne tražite da Vam neko radi domaći zadatak
Ne očekujte da bilo ko obavezno odradi sav posao umesto Vas! Rado ćemo pomoći oko svakog problema u slučaju da Vam "gori pod nogama", pred neki ispit ili posao, ali morate da pokažete na delu da ste u stvari krenuli sa radom i zastali pošto ne znate kako dalje. Ako samo navedete zadatak i specifikacije, u zavisnosti od raspoloženja članova na forumu, možda će se naći neko da odradi kompletan posao, ali pošto to zavisi od entuzijazma samih članova, ne postoji garancija da će se i dogoditi! [ES] posetioci će Vam pomoći da bolje SHVATITE problem sa kojim ste suočeni, ali ponešto morate i sami da uradite!
Putuj planeto, super smo se družili
nama je lepo, taman kako smo zaslužili!
Daj sto svi citirate , necu niko da mi radi "domaci zadatak" !!!
Samo mi recite po vam koji vam je najbolji
Jel tesko razumeti za ove koji citiraju stalno
Nije sramota ne znati , sramota je ne znati a ne pitati
06.10.2004. u 10:50
BytEfLUSh Neven Pintarić Sombor
Član broj: 21153 Poruke: 5494 *.nat-pool.so.sbb.co.yu
strba: Vcom system suite u kombinaciji sa programima koje sam ti naveo.
Čovek ti lepo kaže šta da probaš... Eto ja sam glasao, svako će glasati drugačije, i na kraju ćeš opet biti nezadovoljan... Isprobaj programe, pa odaberi koji ti se najviše sviđa...
Putuj planeto, super smo se družili
nama je lepo, taman kako smo zaslužili!
@prsic. I moj glas za X-Setup. Ima prilicno mogucnosti, modularan je, prilicno govori o onome sto radi, mozes i sam praviti plug-inove (ako umes ;)). Ali ti on nece poboljsati racunar, samo ce ti omoguciti da lakse podesis neke stvari.