palim ja jutros komp kad imam sta da vidim... kompletna postavka kao kad sam kupio komp (tada je zadnji put i instaliran XP), znaci zelena trava desktop, prepoznatljiva muzika pri paljenju, new fashion izgled control panel-a, ukljucuje mi se windows tour xp itd; od oko 20-ak ikonica koje su bile ostale samo 5... svi programi su ostali kao i dokumenti na drugoj particiji ali My documents sa particije gde je windows PRAZAN! da ne spominjem sta imam tamo! krenem sa system restore, ponudi mi od pre 10 dana... nema veze, i to je nesto, medjutim posle 20-ak minuta cekanja javi da ne moze da izvrsi restoraciju! setim se da sam juce izbrisao fajl ntuser.dat i jos jedan pored njega misleci da je to zaostavstina nekog nortonovog programa koji sam pokusao da instaliram pa odustao... naravno ukapiram da nije... pokusam da ga nadjem pomocu undelete programa medjutim nista... postoji samo neki fajl poput, registry entries ntuser ali njegovim vracanjem nije nista pomoglo... svi ostali fajlovi su poput A0133550 sa raznoraznim ekstenzijama, nema ni jednog od onog sto sam ja licno brisao iz korpe... u medjuvremenu dok sam ovo kucao videh da ipak my documents (moj) nije nestao vec da je kreiran novi C>Documents and settings>myname.computername i da je je prazan my documents koji ja vidim u stvari iz ovog naloga... moj originalni C>Documents and settings>myname i dalje postoji i sve je tu...
s obzirom kakva je sad konfuzija nastala (npr. u system tray-u su mi prikazane neke ikone za koje znam da su iskljucene preko msconfig programa, sva podesavanja, bookmarks i slicno su prazna jer ih ocigledno cita iz novokreiranog "naloga" i jos stosta), sta mi vi savetujete da uradim? da li da sve rucno ispravljam jedno po jedno, ili da (i kako!) jednim potezom vratim sve na pocetno stanje?

Obrisao sam jedan fajl i evo sta se desilo...