impaque:
Kao sto sam i napisao, sve sto sam naveo je iz sopstvenog iskustva - tu se necu sloziti ni sa autorom eseja o RPM Hell- u, jer sam ja uspesno koristio rpm pakete namenjene za jednu distribuciju na drugima - bitno je samo pogoditi vremenski bliske verzije paketa i mozes (sa velikom verovatnocom uspesnosti) instalirati rpm paket namenjen npr. fedori na Mandrake-u 9.2. Video si i sam sve sto je covek u tekstu napisao i mozes i sam zakljuciti da idealnog nacina za instaliranje softvera jos uvek nema. Bas zato sam ja i napisao poslednju recenicu - moja preporuka je koriscenje Mandrake-a ili npr. Debiana, jer na najvise mesta po internetu imas vec pripremljene pakete softvera za njih, a i oni u osnovnoj verziji stizu sa puuuuuno softvera. A opet, sada kada imas, pa makar i 64 kbps konstantnu vezu sa internetom, ne verujem da postoji i jedan program kojeg neces moci da instaliras ...
Sto se SUSE-a tice, opet po mom licnom misljenju, a vezano za temu instaliranja programa iz rpm-a - nemoj se ni truditi - ne da nije nista bolja situacija nego sa Red Hat-om ili Mandrake-om, vec zaostaje i za Mandrake-ovim urpmi-jem.

Re: Problem oko instalacija nekih programa !1!