dobro momci. najjaci ste.
ajd' da vas pitam koliko godina radite u ProE. sigurno niste početnici. ali to vam ne daje pravo da na taj nacin kritikujete ljude sa malo manje iskustva, one kojima rad u parametarskom okruženju nije druga priroda. Sta treba da se desi? Svaki pocetnik koji pocne da pravi neke greske u dizajnu treba po vama da momentalno odustane i da digne ruke od svega. ja se nisam rodio naucen na radim u ProE a sumnjam da ste i vi a nemože ni svako ovde da priušti sebi da svoj rad u ProE pocne sa kvelitetnim kursom. Veliki broj ljudi krece da uci rad u ProE tokom studija, na piratu instaliranom na jednom racunaru, sa oskudnom literaturom i bez rada u timu u kome moze da razmenjuje iskustva. Na osnovu samog pitanja sa pocetka moze da se zakljuci da covek nema bas mnogo iskustva u ProE niti je prosao kroz neki formalan kurs tako da smatram da je moj odgovor prilagodjen njegovom nacinu razmisljanja (bar znam da sam i ja pravio slicne greske kada sam pocinjao).
po meni, ako ste pokrenuli ovu temu na forumu ona treba izmedju ostalog da poamze pocetnicima i da ih ohrabri da dalje rade i usavrsavaju se a ne da sluzi za isticanje licnih kvaliteta (da ne upotrebljavam neki drugi izraz).
indikativno je da se covek kome je upucen odgovor nije zalio na moj ton u odgovoru.
a ni danas ne odustajem od tvrdnje da je nacin na koji mora da se definise kuzni pattern nista manje nego smarajuci (a izgleda da su i ljudi iz PTC-a to konacno shvatili).
cini mi se da ova rasprava vuce u off-topic tako da sta god odgovorite ne ocekujte vise moje odgovore bar po ovoj temi

Re: Generalno o ProEngineer-u (tips, tricks and ...)
Re: Generalno o ProEngineer-u (tips, tricks and ...)