ufff evo teme koja mi je pala kao narucena,
kao provo bavim se gsm i u tome sam dobrano, ali kako svi koji se dotaknu tih chipova koji nam zivot znace, zabrazdimo tu i tamo.
Tako ja nacuo da se nesto dogadja na digitial sat pa reko da ja vidim sta ima tamo, sa svaci202 magic cam i fun5 krenuh ja u istrazivacki rad!
I eto potrosio par dana dragocjenog godisnjeg odmora shvatio da imam kramu od recievera da moram magic preraditi u matrix i nabaviti titanium.....i naravno omilio mi se...pa reko da izaberemo neki pametni reciever...a kad eto teme...!
E sad par direkt pitanja
1.) sta drage kolege kazete na samsung 9500 "Z" (jer sam cuo da samo na njega ide emulator)
2.)Jedan drugi kolega mi je ponudio Topfield sa conax-om integriranim za 170eur
3.) dreambox vidim Vi kao experti ga cijenite, ima li kakvih zackuljica kao sa samsungom da neki modeli se ne mogu patch-irati ili stogod vec, moram li obratiti pozornost na to?
I jedno pitanje sa strane da li je moguce sa nokiom 9600 update magic u matrix (to sam dobio informaciju od kolege koji nije laik nego je covjek od sturke ali nije bas na ti sa digital sat, pa me cisto interesira Vase stovano misljenje)
Thanx in advance
P.S.
sorry sto se vracam na izvornu tematiku,
hrco