[offtopic]
Ovo nije vezano za konkretnu temu, ali je jako blisko detaljima o kojima se u njoj pise.
Da pocnem recenicu sa Ja
Ja gledam stvari malo drugacije. Da bi naucio neko odredjeni softver, treba ti odredjeno vreme - Ako je uz to taj softver High End onda si na konju bez obzira na poglede ljudi (a njih moze biti i vise od 90%) koji verovatno nemaju pojma o cemu pricas.
E sad nastavak price o toj teoriji, Verujem da znati neki high end paket - bilo koji, podrazumeva i lako snalazenje u nekom od "prostijih" softvere, ali ne samo to vec i njihovu "klasifikaciju" koji je kakav, i bez prevelikog rada u njima. Nekom ko zna taj neki High end paket je verujem sto ga duze zna potrebno sve manje vremena da neki drugi below softver i oceni i da sagleda njegove verovatno skromnije mogucnosti i sto je vaznije nemogucnosti - Malo sam opsirnije objasnio tu stranu mog gledista ali da se vratim na main stvar.
Npr Voziti najnoviji Mercedes, uz iole znanja voznje i bez automatskog menjaca, Vas verovatno stavlja u poziciju da umete da vozite i ficu - Onako karikirano.
Cilj ove napomene mi je da ljudi shvate da ako na primer za ucenje Auto Cada treba npr 15 dana, za ucenje ProE-a treba npr 20 dana ili mozda i vise, ali naucivsi ovaj drugi, oni prakticno uce i onaj prvi - po gore navedenoj teoriji - Zar ne?
To je moj osnovni pristup svakom korisniku, za njegovo dobro - znaci kad savetujem nesto savetujem to vodeci se nekim razmisljanjima - evo sad sam objasnio jedno od njih - pa ako neko ima neku konstruktivnu kritiku moze da je napise - Mada mislim da sam i sam otisao previse od osnovne teme, pa bi smo oko toga mogli da raspravljamo na nekoj novoj temi ako je neko pokrene.
[/offtopic]
Duznost mi je a i cast da mogu da Vas sve pozovem da otvorite temu ili teme u kojima ce se na primer raspravljati (nastavak) o ovoj ili nekim slicnim temama na ovom forumu.
Speling
www.armyinfoforum.org/
Vesti, izveštaji i analize o dostignućima i novim tehnologijama vezano za vojsku iz celog sveta plus rasprave, diskusije i jos mnogo toga.