Da li iko zna gde bih pronasao neki konverter, makro ili bilo sta slicno koji obavlja konvertovanje dva pisma? Moze to i bez konvertera uz malo sljake, ali mi uvek promakne neko slovo. Hvala...
Suvise sam star da bih ti mogao pomoci, ali dacu ti jedan savjet:
kanis li pobijediti, ne smijes izgubiti...
zna li neko kako se prebacuje ceo .doc ili .rtf tekst iz ćiriličnog u latinično pismo i obratno u nekom od text editora, npr Word, Open Office itd.
Možda je već bilo ovo pitanje i ukoliko da onda me uputite onđe....
Pozdrav
[Ovu poruku je menjao Shadowed dana 02.05.2006. u 18:33 GMT+1]
We have designed our civilization based on science and technology and at the same time arranged things so that almost no one understands anything at all about science and technology. This is a clear prescription for disaster.
Taman posla, Homere :) To o čemu ti pričaš je tekst pisan juski (YUSCII) fontovima, što nikako ne treba raditi. Zato ni ti konvertori koje si isprobao nisu radili.
Mani se juskija što pre! Na primer, za ovaj jednostavan problem, ti kažeš da se prosto izabere sav tekst, a zatim promeni font. A šta ako je u tekstu korišćeno više fontova, npr. jedan za naslove, drugi za telo teksta, a treći za listinge? Da ne dužim, na istoj adresi koju je đolep ostavio naćićeš i konvertore koji će tvoj juski tekst pretvoriti u normalan.