Postovanje svima,
Vidim da ima i vrhunskih profesionalaca a i amatera koji ce jednog dana biti profi. a koji se bave pitanjem wireless-a, sto u Beogradu sto po celoj Srbiji. Izuzetno je pohvalno sto vecini ljudi ovde to nije primarna profesija (kao sto je meni npr.), dakle, ne rade u provajdingu, nemaju prilike da vide i probaju gomilu uredjaja itd. a VEOMA su prisutni u tematici. Dakle, za entuzijazam cista desetka!
Ovom prilikom bih hteo da pozovem sve prisutne da za sva pitanja u vezi wireless-a koji ide preko Tehnicom Net-a kontaktiraju ovde (recimo mene) ili na mail prodaja@tehnicom.net. Na taj nacin cemo lepo saradjivati jer vidim da je bilo mnogo mnogo dezinformacija u prethodnim temama, a neukim ljudima je podjednako lako plasirati lazi kao i istinu. Dakle, ukoliko ja ne budem umeo da odgovorim na pitanje, rado cu ostaviti informaciju u vidu mail-a, broja tel. ili kontakt osobe koja moze dati pravu informaciju, a koja je u Tehnicom Net-u odgovorna za trazeni domen usluge.
Takodje bih hteo da dam i savet Milanu (CyberKurajber) a tice se pominjanja Tehnicom Net-a. Dakle, vidim da po nekim temama "pljujes" po Tehnicom Net-u (a bez ikakve potrebe) sto bih okarakterisao kao manjak vaspitanja tj. nekulturu i vid resenja za nekonkurentnost na trzistu. Jako mi je dobro poznat tvoj projekat koji si hteo da ostvaris u Obrenovcu i s obzirom da se znamo i licno (pregovarali smo oko svega) podjednako mi je zao koliko i tebi sto citava zamisao nije uspela. To ti, pak, ne daje za pravo da ostalim posetiocima "usadjujes" u mozak kojekakve licne frustracije iz sopstvenog biznisa. Dakle, razvijaj svoj biznis onako kako najbolje umes i znas, nemoj gaziti preko svih dok to radis i trudi se da budes bar onoliko kulturan koliko ti kucno vaspitanje nalaze. Jedino tako ces biti postovan i uspesan, sto medju ljudima koji te poznaju, to i na trzistu, a svi ce dolaziti kod tebe da kupuju tvoje proizvode. Sve najbolje mislim o tebi i ovaj besplatni savet je u najdobronamernije svrhe dat. U Tehnicom Net si uvek dobrodosao, ali samo kao saradnik - nikako kao "pljuvac".
Pozdrav,
marko

Tehnicom Net Wireless ... i savet za CyberKurajber-a