Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

visa electron kako napraviti skriptu

[es] :: Web dizajn i CSS :: visa electron kako napraviti skriptu

[ Pregleda: 13599 | Odgovora: 8 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

NIKSICKO_PIVO

Član broj: 20194
Poruke: 364
79.140.149.*



+1 Profil

icon visa electron kako napraviti skriptu10.11.2017. u 10:53 - pre 18 meseci
Dali neko moze da mi objasni kako da na sajtu ubacim skriptu za naplatu preko visa electron kartice ?? Zelim da postavim na svom sajtu mjesto dje ljudi mogu da uplate sa svog racuna direktno na moju karticu i na moj racun ???dali neko ima iskustva sa tim ?
aj daj jos po jednu...
 
Odgovor na temu

S A J A
Beograd

Član broj: 226539
Poruke: 1798
*.static.sbb.rs.



+407 Profil

icon Re: visa electron kako napraviti skriptu11.11.2017. u 16:03 - pre 18 meseci
<form action="/placanje.php">
Unesite broj kartice: <input type="text" name="brkartice"><br>
<input type="submit" value="Submit">
</form>
 
Odgovor na temu

kunc
Bosna

Član broj: 195484
Poruke: 426



+52 Profil

icon Re: visa electron kako napraviti skriptu11.11.2017. u 16:17 - pre 18 meseci
Ne bih ti ja ovo preporučio, osim ako nemaš SSL ili evSSL! Drugačije lično nikada ne bi izvršio online plaćanje direktno preko kreditne kartice.
Ono što bih ti ja preporučio, jeste da integrišeše PayPal button za plaćanje ili neki drugi sistem plaćanja, recimo Stripe.



 
Odgovor na temu

S A J A
Beograd

Član broj: 226539
Poruke: 1798
*.static.sbb.rs.



+407 Profil

icon Re: visa electron kako napraviti skriptu11.11.2017. u 17:24 - pre 18 meseci
Ja sam ironično odgovorio :)

Ovde nije poenta u samom kodu, mora da kontaktira firmu koja je posrednik u plaćanju (npr. banku) pa će od njih dobiti instrukcije kako tehnički da se odradi plaćanje. Koliko sam upoznat, tu se radi redirekcija na stranu posrednika a ne pravljenje sopstvene forme. Mada, moguće da ima raznih varijanti ali svakako je najbolje da kontaktira posrednika.
 
Odgovor na temu

dusans
Stojanov Dušan
Pančevo

Član broj: 9551
Poruke: 1313
*.dynamic.sbb.rs.



+304 Profil

icon Re: visa electron kako napraviti skriptu11.11.2017. u 17:38 - pre 18 meseci
Pretpostavljam da ako neko kao npr. nikšićko pivo traži da se unese broj kreditne kartice i cvv,
predstavlja neki vid kriminala?
 
Odgovor na temu

NIKSICKO_PIVO

Član broj: 20194
Poruke: 364
79.140.149.*



+1 Profil

icon Re: visa electron kako napraviti skriptu12.11.2017. u 00:21 - pre 18 meseci
Neki me nisu razumjeli... zelim da na mom sajtu postavim skriptu ili neku precicu do koje ce da ode ovaj koji oce da kupi proizvod I da onlajn uplati sa svojeg racuna na moj! ne treba mi kod koji ce da krade podatke I nista tome slicno samo da napravim to za transakciju! nadam se da su me neki sad razumjeli a sto se tice pay pal buton to vec znam kako ide jer oni na mom profile meni daju kod koji samo kopiram I ubacim ali za visa electron ne znam :(((
aj daj jos po jednu...
 
Odgovor na temu

NIKSICKO_PIVO

Član broj: 20194
Poruke: 364
79.140.149.*



+1 Profil

icon Re: visa electron kako napraviti skriptu12.11.2017. u 00:23 - pre 18 meseci
evo link kako to izgleda na ovom sajtu samo skrolujte do dna https://donate.torproject.org/pdr
aj daj jos po jednu...
 
Odgovor na temu

CyrusXxXxX
Web dev
Beograd

Član broj: 338980
Poruke: 17
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: https://regenesiscomputer..


+2 Profil

icon Re: visa electron kako napraviti skriptu25.08.2018. u 23:05 - pre 8 meseci
Zdravo NK, primer koji si dao tj. forma na tom sajtu je pokrenuta preko money procesora stripe[.]com
Ukoliko želiš nešto takvo idi na njihovu internet stranu i pogledaj koje ti opcije nude za integraciju.

U svakom slučaju moraš da imaš nekog posrednika na svom sajtu kada je ovakav vid plaćanja u pitanju.

Ono što nam nisi rekao jeste da li koristiš neki cms poput Joomla, WordPress, Magento itd. ili koristiš html sajt.

Ako je odgovor potvrdan prvi korak je da izabereš money processor -a (paypal, 2chekout itd.) i zatim da u svom cms-u instaliraš dodatke koji će ti to omogućiti.

Ako sam te pogrešno protumačio daj nam malo više detalja.



Knowledge is power and power is knowledge.
 
Odgovor na temu

gost12
Developer

Član broj: 333123
Poruke: 33
*.dsl.iskon.hr.



+27 Profil

icon Re: visa electron kako napraviti skriptu26.08.2018. u 13:22 - pre 8 meseci
Trebaš payment gateway. Tražiti podatke o kartici na svojoj web stranici od nekoga zahtjeva PCI compliance što nije baš jednostavno imati, u većini slučajeva ako vidiš da netko traži podatke za kreditnu karticu direktno, a ne preko payment gatewaya (neki hoteli npr ili nepoznati web shopovi), stvar je u potpunosti ilegalna i loša, ja nikad tako ne bih uplatio. Jedini ok način je ići putem nekog od payment gatewaya, potpis ugovora sa kartičarima i uvijek preusmjeravanje korisnika na payment gateway stranicu, ili eventualno imati ugniježdeno na svojim web stranicama putem iframe-a (gdje je opet izvor drugačiji i ti nemaš nikakav pristup tim podacima).
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: visa electron kako napraviti skriptu

[ Pregleda: 13599 | Odgovora: 8 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.