|
aleksandar-ks
Član broj: 227447 Poruke: 1 93.87.33.*
Jabber: unknown ICQ: 156
|
ja sam nov na ovom forumu ,od veceras takoreci.inace da se zna ,ja sam aleksandar iz krusevca.i kao i sve vas i mene interesuje viza ,ali iseljenicka i to za mene ,moju zenu i dete.sto je naravno nemoguca misija,ali skroz.medjutim citao sam
vase komentare i cini mi se da ni vi ne vidite svetlo na kraju tunela,a ako se neko uopste i upusti u tako nesto,tunel postaje sve duzi i uzi dok se covek ne zaglavi.pa ni napred ni nazad.a svaki pokusaj kosta ,dok naravno pare niko ne vraca uz ono saopstenje"vas zahtev je odbijen"
tako da je ceo taj posao ustvari lov u mutnom.ili se zene neke babe,ili se placaju virtualni brakovi,ili preko turisticke pa se juri posao i tako dalje i tako redom... A DAL VI ZNATE KOLIKO NASIH LJUDI IMA U DIJASPORI
pa ima ih sto puta vise od nas koji bi da napustimo ovu lepu ali prokletu zemlju.
nama je potrebno da neko lobira kod tih nasih ljudi da pomognu svojim zemljacima da i mi vidimo malo sveta i osetimo malo zivota.znam da ce da kazete da sam u najmanju ruku blesav,ali pogledajte kako to rade drugi.pa cak i cigani su organizovaniji od nas.(a da se razumemo,ja nemam nista protiv cigana)
i znam da se u ovoj zemlji proglasava ludim svako ko poziva srbe da se sloze i zbiju redove,a kamoli da pomognu jedan drugom.
ko ce neznancu da posalje garanciju ili ne daj boze da ga primi kod sebe u kucu dok covek ne stane na noge.
tako drugari.dosta je za prvi put,a vi promislite malo.jer ja necu da zenim babu ili da placam fake brak ,ili nedaj boze da se vuce sa zenom i detetom po nekim azilima(mada vidis da i njih gase polako).
sve je to pitanje morala i praznog stomaka
pozdrav - aleksandar
|