Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Kako da napravim igricu u C++ -u

[es] :: Asembler :: Kako da napravim igricu u C++ -u

[ Pregleda: 3111 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

HappyProgrammer

Član broj: 325094
Poruke: 1
*.kti.rs.



Profil

icon Kako da napravim igricu u C++ -u13.09.2014. u 14:00 - pre 57 meseci
Poceo sam da programiram u C++ - u pre oko 3 meseca.Dosadili su mi obicni primeri iz knjige: "C++ za 21 dan".Zeleo bih da naucim nesto vise o programiranju igrica u ovom programskom jeziku... Ako imate neki link sa tutorijalom ili kodom posaljite... Mozda i za neku 3D igricu ako ima... Nemojte mi davati neke mnogo komplikovane tutorijale jer sam ja tek pocetnik. Hvala unapred :D
 
Odgovor na temu

[es] :: Asembler :: Kako da napravim igricu u C++ -u

[ Pregleda: 3111 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.