Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Da li korisnik sa unetim JMBG postoji u bazi ?

[es] :: .NET :: WPF Programiranje :: Da li korisnik sa unetim JMBG postoji u bazi ?

[ Pregleda: 3713 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

stevan314
Srbobran

Član broj: 176958
Poruke: 25
*.dynamic.stcable.net.

Sajt: industrialgod.blogspot.co..


Profil

icon Da li korisnik sa unetim JMBG postoji u bazi ?15.08.2013. u 11:38 - pre 1288 dana i 23h
U WPF aplikaciji koju sam kreirao treba da unesem clana sa njegovim podacima ali zelim da se izvrsi provera da li vec postoji clan sa
unetim jmbg brojem. Aplikacija je radjena u WPF sa Linq To Sql.
 
Odgovor na temu

Dusan Kondic
Programer
ZR "Parametar" Ljubovija
Ljubovija

Član broj: 49961
Poruke: 220
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: www.drinacoding.com


Profil

icon Re: Da li korisnik sa unetim JMBG postoji u bazi ?15.08.2013. u 14:04 - pre 1288 dana i 21h
Prošlo je vremena od kada sam poslednji put koristio L2S ali mislim da može da se napiše
Code:

if(Clanovi.Exists(c => c.JMBG = JMBGKojiZelimoDaUnesemo))
{
    ...
 
Odgovor na temu

ravni

Član broj: 8894
Poruke: 338



Profil

icon Re: Da li korisnik sa unetim JMBG postoji u bazi ?16.08.2013. u 09:18 - pre 1288 dana i 2h
Samo sitna ispravka
Code:
bool vecPostoji = db.Clanovi.Any(x=>x.Jmbg == JmbgKojiZelimoDaUnesemo);
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: WPF Programiranje :: Da li korisnik sa unetim JMBG postoji u bazi ?

[ Pregleda: 3713 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.