Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Telenor Prepaid promocija - DODAJ SVE

[es] :: Mreže i novosti :: Telenor - korisnički servis :: Telenor Prepaid promocija - DODAJ SVE

Strane: < .. 1 2 3

[ Pregleda: 6511 | Odgovora: 50 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

freeworld
Srbija

Član broj: 250794
109.122.73.*

icon Re: Telenor Prepaid promocija - DODAJ SVE02.03.2013. u 12:24 - pre 82 dana

Probaj potrosi 150 poruka pa vidi dali ce ti naplatiti sledecu.

Odgovor na temu

Slobodan Milivojevic
One IT
Pirot / ni.ac.rs

Moderator
Član broj: 7062
*.exe-net.net.

Jabber: poglavica@elitesecurity.org
Sajt: www.slobodanmilivojevic.i..

icon Re: Telenor Prepaid promocija - DODAJ SVE02.03.2013. u 12:54 - pre 81 dana i 23h
Stvarno ne piše neograničen SMS:

Čemu ovo služi, a uz to i ne radi?!?!?!?!
www.oneit.rs :: www.koktelbar.rs :: www.fissoft.net

Moj komšija dve krave kupio!
Za svaki slučaj :)
Prikačeni fajlovi

Odgovor na temu

gilopile
Dragan Jovanovic

Član broj: 173855
*.mbb.telenor.rs.

icon Re: Telenor Prepaid promocija - DODAJ SVE02.03.2013. u 17:29 - pre 81 dana i 19h
Laptopovi

Ja sam upravo na netu preko `dodaj sve` Isto tako, za 110 din imam 150min, neogranicen SMS i 50Mb. Evo potrosio sam 50Mb i net mi jos uvek odlicno radi sa brzinom od 64kbps. Ovaj forum otvara za par sekundi. Naravno nije za zahtevnije sajtove i sl. ali za nuzdu vise nego dovoljno. Spojen fon preko racunara, da ne ispadne da je preko neke Opera mini i sl. Sve regularno:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da ce biti čupavo.

Odgovor na temu

Slobodan Milivojevic
One IT
Pirot / ni.ac.rs

Moderator
Član broj: 7062
94.228.237.*

Jabber: poglavica@elitesecurity.org
Sajt: www.slobodanmilivojevic.i..

icon Re: Telenor Prepaid promocija - DODAJ SVE11.03.2013. u 13:25 - pre 72 dana i 23h
Ode cena na 140 dinara nedeljno uz dodatak "Dodaj sve plus", u kome sad nude 250 minuta u mreži, 250 SMS i 100MB po punoj brzini, a posle po smanjenoj. Ovaj telefon koristim samo za dolazne pozive iz Telenor mreže, ima bar 4 meseca od poslednje dopune kad sam uplatio 100 dinara.

Čemu ovo služi, a uz to i ne radi?!?!?!?!
www.oneit.rs :: www.koktelbar.rs :: www.fissoft.net

Moj komšija dve krave kupio!
Za svaki slučaj :)
Prikačeni fajlovi

Odgovor na temu

agasoft
Aleksandar Đurić
Tražim posao...
Beograd - Kuršumlija -

Član broj: 43804
*.com
Via: [es] mailing liste

icon Re: Telenor Prepaid promocija - DODAJ SVE11.03.2013. u 14:07 - pre 72 dana i 22h
Pa da, ali i dalje ima dodaj sve za 110 dinara.
Bilo kako bilo, ni ja telenor ne koristim, pa ne mogu sad da se setim, skoro godinu dana.
Iskreno, nebi ništa ni koristio više, ponude su očaj.
A Telenor, Telenor skuplja prašinu.
Trenutno omraženi VIP vrši posao.

KT je trenutno aktivna zbog ugovora, ali ovo što su uradili je strašno.
Razmišljam da tražim raskid bez penala zbog tarifnih opcija jer o tome nije ni bilo obaveštenja

Odgovor na temu

madmax-wifi

Član broj: 167175

icon Re: Telenor Prepaid promocija - DODAJ SVE12.03.2013. u 08:39 - pre 72 dana i 3h
Citat:
agasoft:Bilo kako bilo, ni ja telenor ne koristim, pa ne mogu sad da se setim, skoro godinu dana.
Iskreno, nebi ništa ni koristio više, ponude su očaj.
A Telenor, Telenor skuplja prašinu.
Trenutno omraženi VIP vrši posao.

Isti slucaj i kod mene...
Ponekad se zapitam gde mi je bila pamet sto se ranije nisam preselio...
Inace preselio sam svoj br. i celu svoju blizu rodbinu-familiju na vip.
Svima namestio rodjendansku promociju na pripejd.
Sad neka racunica nabrzinu...
200din dopunim na vip-u i za to dobijem: 5000min u mrezi, 5000sms u svim mrezama i 100mb i sve to mi vazi mesec dana i jos pored toga mi ostaje tih 200din na racunu sto sam dopunio. Mislim da je svako poredjenje sa Telenorom besmisleno.

Za jednu stvar mogu samo da kazem za Telenor sto kod drugih nije slucaj ima perfektan zvuk kada se telefonira sto kod drugih nije slucaj ali za tolku razliku prezivecu i sa malo losijim kvalitetom zvuka-veze.

Odgovor na temu

zvezdasbg
Neproizvodni radnik
Beograd

Član broj: 240663
95.180.14.*

icon Re: Telenor Prepaid promocija - DODAJ SVE14.03.2013. u 03:26 - pre 70 dana i 9h
Citat:
Slobodan Milivojevic:
Ode cena na 140 dinara nedeljno uz dodatak "Dodaj sve plus", u kome sad nude 250 minuta u mreži, 250 SMS i 100MB po punoj brzini, a posle po smanjenoj. Ovaj telefon koristim samo za dolazne pozive iz Telenor mreže, ima bar 4 meseca od poslednje dopune kad sam uplatio 100 dinara.

Meni izbacuje promociju od 240 din za 400 min, 400 SMS i 100 Mb. Katastrofa....

Odgovor na temu

MasterRW

Član broj: 65162
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: ham.pirot.org

icon Re: Telenor Prepaid promocija - DODAJ SVE16.03.2013. u 10:25 - pre 68 dana i 2h
Sve plus: 140 dinara = 250 minuta, 250 SMS i ‚‚neograničen‚‚ internet.
Ok uplaćujem kredit, stanje 250 dinara. Aktiviram promociju i posle par minuta dobijam SMS: ‚‚Aktivacija nije uspela. Proverite da li imate dovoljno sredstava na računu.‚‚
Ludilo.

Radio-amaterski repetitori
while (macka.prisutnost == false) { misevi.koloVode(); }

Odgovor na temu

Bonafides
Freelance

Član broj: 273416
*.mbb.telenor.rs.

icon Re: Telenor Prepaid promocija - DODAJ SVE21.03.2013. u 10:54 - pre 63 dana i 1h
@ MasterRW bas ne cudi da ti je stigla takva poruka. Ja sam nisam koristio Dodaj sve plus, jer ne mogu toliko da potrosim, i dalje se zadovoljam obicnim Dodaj sve.

Vidim da je u prethodnim postovima bilo mnogo debate o personalizovanim ponudama. Ja sam jos od jula hteo da predjem na jedan drugi broj i trudio se da ne trosim kredit i da ne upotrebljavam tu kartciu, ali i dalje su mi dodeljivali najvece moguce ponude. U prevodu: oni presek stanja nisu pravili jos od juna prosle godine od kada su uveli ove promotivne dodatke. I pored toga sto ne trosim nista sa racuna, ja i dalje imam ove dzinovske ponude od 240 i 210 dinara za Dodaj sve dodatke.

Definitvno ce Vip svima preuzeti prepaid korisnike, njihove ponude su daleko ispred Telenorovih i mt:s-ovih prepaid ponuda (opustili se ljudi, imaju vecinu korisnika, ali ako ovako nastave nece jos dugo).

Odgovor na temu

freeworld
Srbija

Član broj: 250794
109.122.73.*

icon Re: Telenor Prepaid promocija - DODAJ SVE21.03.2013. u 19:32 - pre 62 dana i 17h
Da li je moguce aktivirti vise puta dodaj sve u toku nedelje?

Odgovor na temu

Bonafides
Freelance

Član broj: 273416
*.dynamic.isp.telekom.rs.

icon Re: Telenor Prepaid promocija - DODAJ SVE16.05.2013. u 11:25 - pre 7 dana i 2h
Pretpostavljam da ste upoznati sa informacijom da ove nedelje nece biti moguca aktivacija Dodaj dodataka, a sve zbog nekog unapredjenja sistema. Sada su promenili i svoj Call Centre, te sada automat pominje i neke promocije, tacnije u dobroj meri su ga "redizajnirali". Ne znam o cemu je rec, ali ovi Dodaj dodaci su dosadili i bogu i narodu. Mislim da je to promocja koja se najduza zadrzala, a aktivna je od juna 2012. Mnogima se cene promocije nisu menjale od njenog pojavljivanja. Mozda su se ovi iz Telenora dozvali pameti pa planiraju da izbace neku promociju slicnu VIP-ovoj "VipZaSve" gde ce biti ukljuceni i minuti u nacionalnom saobracaju... Valjda i sami znaju da je postalo besmisleno davati 140-240 dinara nedeljno za minute u mrezi... A mozda je u pitanju samo unapredjenje sistema.

Odgovor na temu

[es] :: Mreže i novosti :: Telenor - korisnički servis :: Telenor Prepaid promocija - DODAJ SVE

Strane: < .. 1 2 3

[ Pregleda: 6511 | Odgovora: 50 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.