Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Prednosti EU drzavljanina pri zaposlenju u inostranstvu u odnosu na NON EU zemlje.

[es] :: Vodič za emigraciju :: Prednosti EU drzavljanina pri zaposlenju u inostranstvu u odnosu na NON EU zemlje.

[ Pregleda: 297 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Svejeok
Insomniac
Private detective
Investigator

Član broj: 274724

icon Prednosti EU drzavljanina pri zaposlenju u inostranstvu u odnosu na NON EU zemlje.29.05.2012. u 23:59 - pre 359 dana i 10h

Pozdrav svim posetiocima.
Ja bih zeleo da ovde delimo informacije koje se ticu zaposlenja , obrazovanja , kupovine , putovanja i ostalih pogodnosti koje imaju EU drzavljani ,a i one koje imaju zemlje koje su kandidati za clanstvo. Verujem da na internetu ima dosta slicnih stvari , ali nigde nema na jednom mestu gde se moze sve lepo pratiti pregledno. Prvenstveno me zanima zaposlenje u nekoj od EU zemalja , ukljucujuci i Norvesku , Island i Svajcarsku. Kakva prava imaju clanice za koje vaze restrikcije , a koje se nalaze u uniji. Da li je neophodno imati diplomu koja se poklapa sa radnim mestom za dobijanje radne dozvole , ili se moze raditi bilo koji posao.

Pozdrav !
Svi smo čuli da moramo učiti na svojim greškama, ali ja mislim da je važnije da učimo na svojim uspesima. Ako učiš samo na svojim promašajima, učićeš samo o greškama. Sagledaj ono što si uradio ispravno, jer je mnogo lakše ponoviti ono što te je dovelo do uspešnog rezultata. N.V.P

Odgovor na temu

[es] :: Vodič za emigraciju :: Prednosti EU drzavljanina pri zaposlenju u inostranstvu u odnosu na NON EU zemlje.

[ Pregleda: 297 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.