Danas sam u jednoj ekspozituri u banci, tražio da mi otvore štednu knjižicu, šalteriskinja je jedno 10 minuta čeprkala po kompu, vidno izgubljena pitala je koleginicu pored " jel treba da otvorim 202 ..." dala mi je jedno 4x papira da potpišem, ja sam to uradio, na kraju kad smo sve završili, ona mi reče da ja sam ti otvorila devizni žiro račun, vidno me ubeđivala pa to je sve isto tako isl. možeš da štediš, ja tvrdoglavo tražim ŠTEDNU KNJIŽICU. Ona mi nudila plasticifiranju karticu nalik na platni tekući račun. Ja sam odbio tražio sam opet štednu knjižicu, ona je sve to stopirala, poništila sve to i ponovo počela da pravi ugovor. Zvala nekog Vojkana il slično tako nešto ne mogu se setim, vidno zamoren od posla, pošto je sve to trajalno skoro 30 minuta, ja rekao dobro doći ću sutra ako vi to ne možete da napravite. Ona me je i dalje ubeđivala, i na kraju ona kaže dođi sutra, neki VOjkan sutra će raditi pa neka ti on objasni.
E sada da li je moguće da Banka Intesa nema štednu knjižicu???
Molim brz odgovor pošto mi treba za sutra pošto radim u prvoj smeni, da vidim ko ovde greši???

BankaIntesa NEMA štednu knjižicu
Re: BankaIntesa NEMA štednu knjižicu