sta se desava...
Pre 2 godine sam ostavio racunar u servis, i pre mesec dana dosao da ga pokupim (zasto je proslo 2 godine - ne pitajte :) )
Kada sam dosao oni ga jos nisu popravili i rekli su da je u pitanju napajanje i ploca.
Platio sam koliko treba i oni su rekli da je gotovo za 2,3 dana.
Sa obzirom da sam stalna musterija, kupio sam par racunara od njih i ostale stvari a i drugar mi radi u servisu nisam uzimao nikakav revers ili papir..
Dobio sam racunar, radi lepo i koristim ga vec mesec dana, da ne preterujem sad mozda sam primetio da je malcice sporiji ali to je i zbog zahtevnijih updateovanih aplikacija jer je ipak kofiguracija stara oko 5 godina.
Sasvim slucajno da bih video sta mu fali cesljao sam po raznim pc doctorima i pogledah u procesor...
Umesto intel P4 dual core 3.2ghz 1mb cache 500mhz
takodje na socket 478 dobih
Intel Celeron 1.7mhz sa jednim jezgrom l2 cache 128kb 100mhz, (da ne pominjem da umesto 2 modula od 512mb 500mhz ddr2 ram-a dobih isto 2 modula ddr sdram od 512mb pc-3200 200mhz)
Nemam nikakav dokaz da mi je racunar bio u servisu osim ljudskih svedoka, a dokaze tj racun i garanciju za prethodni racunar imam kao i silna upustva i za plocu i procesori neki papiric na kome je barcode od procesora itd...
Sta da radim u ovom slucaju? Da li imam mogucnost da povratim ono sto je moje - a sto pritom nisu rekli da je pokvareno i da menjaju samo to - rekli menjamo samo plocu a u svoje vreme taj procesor je skupo placen, drugar mi kaze sta se cimas kad je to stara roba kad ne vredi nista, ali poenta je da sam pokraden i hocu da znam sta mogu da ucinim povodom toga.

kradja procesora u servisu (premestite temu ako nije ovde mesto)
Re: kradja procesora u servisu (premestite temu ako nije ovde mesto)