I sta ako je hidemyass blokiran kao i facebook? Kako da mu pristupim? ;-) Preko TOR/VPN-a? :) Sto gubi smisao. :P
Da sam na tvom mestu i da mi FB toliko znaci, sigurno bih podigao/zakupio VPN server kome u 99% mogu da pristupim iz Cajne. Mislim da ti je to najsigurnije.
Zoran Milovanovic: I sta ako je hidemyass blokiran kao i facebook? Kako da mu pristupim? ;-) Preko TOR/VPN-a? :) Sto gubi smisao. :P
Da sam na tvom mestu i da mi FB toliko znaci, sigurno bih podigao/zakupio VPN server kome u 99% mogu da pristupim iz Cajne. Mislim da ti je to najsigurnije.
Cekaj, siguran si u to, ili samo mislis da je blokiran?
Uostalom, 10 evra za mesec dana sa 30-Day Money Back Guarantee zvuci kao dobra ponuda.
Kakva je varijanta sa zakupom VPN servera, Koliko je to para?
Ako koristis firefox, nadji dodatak "anonymox". Sa njim ces sigurno moci. Samo ga startujes na stranici koju zelis, odaberes neki rendom ip i koristis.
Meni funkcionise kada gledam yt snimke koji imaju zabranu pristupa za korisnike iz Srbije a jos na mnogo mesta.
Probaj, neces se pokajati. Lagan je veoma
Samo polako i bez ikakve zurbe...
Resenje zavisi samo od perspektive gledanja na situaciju
So far I’ve had it for a week in China and it unblocked everything rather nicely. Occasionally one of the IPs they give me will be blocked/banned on certain things. Had one hiccup so far in torrenting where I get disconnect, my connection dies, and I had to restart my computer. For internet browsing, it works great, on a Chinese connection streaming is abysmal still, but I was able to push decent torrent speeds out of it. Cheap and gives me access to sites I want, so I’m okay with this.
u je,kakvo pametno resenje...kako se toga niko nije setio pre tebe...
Ja uopste nisam zavisan od FB ali me zanimalo samo da li je neko ulazio u problematikucenzure fb i yt od strane kine i da li ima neko resenje...