Znaci ovako... Trazim nacin da zaradim od sajta koji ima 25000 poseta dnevno... Mozda ovo nekom zvuci neverovatno tipa "ja sa 2000 ljudi pravim dobru zaradu a ovaj sa 25 ne moze da zaradi nista" ali meni je potrebna zarada - ne da bih kupio jahtu nego da bih mogao da budem na pozitivnoj nuli jer o cemu se radi:
Temu sam namerno postavio ovde jer placam ljudima do 2,7$ za 1000 ljudi koji su iz Amerike Australije V.Britanije i Canade... Pa bi mi (ovo ce sad da zvuci smesno) trebala metoda tj nacin kako da zaradim bar 10centi tj 2,8$ na 1000 poseta od tog traffica... Tacnije mozda ovo bolje zvuci - ako neka CPA mreza moze da ostvari konverziju od 1:10.000 i isplati mi 35$ (toliko obicno isplacuju) ja cu biti presrecan....
Trenutno imamo neki pocetni kapital pa mozemo da poslujemo u minusu ali naravno ne moze tako zauvek...
Izvori traffica su najcesce torrent trackeri, adult forumi (posto prihvatamo takve slike), blogovi i ostalo...
Nacin na koje se reklame prikazuju su iste kao na pixhost.org - Ima jedan screen koji se pojavi pre ucitavanja stranice na kojoj stoji slika + jedan popup a na samom sajtu dve reklame jedna dole jedna gore (729x90 obe)
Molim za pomoc savet ili ne znam sta.... Hvala
BTW ni u kom slucaju necu napisati link sajta a ako znate o kom sajtu se radi molim vas da ne napisete URL...
Hvala

Imam Image Hosting sajt - treba mi zarada...