Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Imam Image Hosting sajt - treba mi zarada...

[es] :: E-Marketing :: Affiliate Programi :: Imam Image Hosting sajt - treba mi zarada...

[ Pregleda: 749 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Jorgovan88
Jorgovan88
Serviser Wireless opreme, BusComputers
D.O.O

Član broj: 190307
*.dynamic.isp.telekom.rs.

icon Imam Image Hosting sajt - treba mi zarada...19.03.2012. u 00:07 - pre 457 dana i 18h

Znaci ovako... Trazim nacin da zaradim od sajta koji ima 25000 poseta dnevno... Mozda ovo nekom zvuci neverovatno tipa "ja sa 2000 ljudi pravim dobru zaradu a ovaj sa 25 ne moze da zaradi nista" ali meni je potrebna zarada - ne da bih kupio jahtu nego da bih mogao da budem na pozitivnoj nuli jer o cemu se radi:

Temu sam namerno postavio ovde jer placam ljudima do 2,7$ za 1000 ljudi koji su iz Amerike Australije V.Britanije i Canade... Pa bi mi (ovo ce sad da zvuci smesno) trebala metoda tj nacin kako da zaradim bar 10centi tj 2,8$ na 1000 poseta od tog traffica... Tacnije mozda ovo bolje zvuci - ako neka CPA mreza moze da ostvari konverziju od 1:10.000 i isplati mi 35$ (toliko obicno isplacuju) ja cu biti presrecan....

Trenutno imamo neki pocetni kapital pa mozemo da poslujemo u minusu ali naravno ne moze tako zauvek...

Izvori traffica su najcesce torrent trackeri, adult forumi (posto prihvatamo takve slike), blogovi i ostalo...

Nacin na koje se reklame prikazuju su iste kao na pixhost.org - Ima jedan screen koji se pojavi pre ucitavanja stranice na kojoj stoji slika + jedan popup a na samom sajtu dve reklame jedna dole jedna gore (729x90 obe)

Molim za pomoc savet ili ne znam sta.... Hvala

BTW ni u kom slucaju necu napisati link sajta a ako znate o kom sajtu se radi molim vas da ne napisete URL...

Hvala

Odgovor na temu

alen nikolic

Član broj: 248640
195.178.56.*

icon Re: Imam Image Hosting sajt - treba mi zarada...24.07.2012. u 07:32 - pre 330 dana i 11h
Nadji sajt slican nasem domacem linkeri . com, ali za englesko govorno podrucije.
Postavi njihove zanimljive slike, na koje bi ljudi kliktali.
Napravi drugi sajt sa temom gde bi mogao izvuci neke pare i one klikove sto si "zaradio" na image hosting sajt-u preusmeri na ovaj drugi.
Valjda se moze razumeti ovo sto sam napisao :-)

Odgovor na temu

somidurlan
nis

Član broj: 168231
..106.109.adsl.dyn.beotel.net.

icon Re: Imam Image Hosting sajt - treba mi zarada...08.11.2012. u 00:50 - pre 223 dana i 17h
Laptopovi

pa imas mnogo affiliate programa koji ce da ti placaju po klikovima, kad vec radis i adult, imas adult affiliate programe kao sto su adult friend finder, jel si probao nesto slicno, sta se desavalo u medjuvremenu?

Odgovor na temu

[es] :: E-Marketing :: Affiliate Programi :: Imam Image Hosting sajt - treba mi zarada...

[ Pregleda: 749 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.