Mislim da je rasprava o Staljinu bila prilicno nepotrebna, ajd kad ste vec poceli, da probam da je nekako nakacim na temu. Slanje neistomisljenika u logore je nesumljivo lose, ali ... Za mene je isto toliko lose kada kada svaka beba koja se rodi dobije pecat sa dugom koji treba da vrati nekoj stranoj instituciji, ne znajuci tacno ni kome. Lose je kada izbije ekonomska kriza koja milione ostavi bez posla i niko ne odgovara za to, nego se gleda kao na elementarnu nepogodu. Lose je sto svaki dan citam o nekim zakonima koji direktno ili indirektno ogranicavaju slobodu (npr. wtf is this?). O krstaskim ratovima, ovaj, hocu reci sirenju "demokratije" po planeti ni da ne pricamo.
Ako dozvoljavas, jedno licno pitanje: imas li dece ili nekog drugog jako dragog ko je mnogo mladji od tebe?
Inace, ako meni ne verujes sto se tice vestacke inteligencije, mozes uvek da pitas googla sta misli o tome. :)
Kada te grupe (anonimusi !?) konacno konstatuju i docekaju tog Godoa, moze se nazalost dogoditi da ostane malo toga za spasavanje...
Ne znam na cemu ste vi odrastali, ali posledice tih "bajki" ja gledam, slusam i citam skoro svaki dan.

Re: Vraća se robovlasništvo, ali ovaj put finansijsko