Priije nekoliko mjeseci uzeo sam polovan kontroler CME UF5
http://www.cme-pro.com/products-list/product-uf.html
Instalirao sam neke drajvere koji nisu oficijelni jer za win7 ne postoje koliko sam shvatio i sve je radilo ok ..
--------------------------------
Danas kada sam pokusao da ga ukljucim primjetio sam prvo da ga Cubase a zatim ni Fl studio, traktor, korg sintovi(standalone) uopste ne vide tj ne nude kao midi in opciju.
S obzirom da ga windows prepozunaje kada ga ukljucim na USB port a i u device manageru ga vidim i pise da radi (working propertly) da li je moguce da je neka greska sa windowsom ili ovakav problem mora biti do kontrolera.
----------------------------------
Ukoliko je od pomoci imam trenutno 2 muzicke karte: creative audigy2 i nedavno kupljenu M AUDIO 2496 (radio je kontroler kada sam ubacio drugu kartu)
ono sto sam primjetio da mi takodje ne radi creative ASIO tj analajzeri na programima pokazuju kao da ima zvuka ali ga ne cujem dok direkt od audigy radi..
Takodje u FL studiju kad skeniram midi devices prikazije mi samo M AUDIO delta ASIO I Creative adigy zs MIDI IO kao "midi in"
takodje i korg legacy standalone sintovi pokazuju samo M AUDIO delta I Creative adigy zs MIDI IO.
ukoliko neko ima bilo sta od pomoci bio bih zahvalan

Problem sa MIDI kontorlerom