Ma ja sam jos gore prosao..... Ovaj Davor Veselinovic i Sajthosting su nemoguci. Sve sam uplatio i rs domen i hosting a preko mejla mi je stigla i potvrda o placanju...
__________________________________
Postovanje (domatio),
Ovo je potvrda da je porudzbenica sa brojem 1961 poslata 13/02/2012 uspesno placena.
Datum: 13/02/2012
Uplacen iznos: 4280.00 Din.
Mozete pratiti Vasu istoriju placanja putem vase stranice u zoni za klijente.
Napomena: Ovaj e-mejl sluzi kao zvanicna potvrda vaše uplate, u prilogu je PDF dokumenat koji je važeći računovodstveni dokument i posle štampanja možete ga priložiti računovodstvu radi knjiženja.
---------------------------
SAJTHOSTING - web hosting provajder
www.sajthosting.com
Advertking SZTR
PIB: 104563390 | MB 60306141
11030 Beograd, Srbija
---
tel. 060/14-00-528
mail: podrska@sajthosting.com
skype: advertking.biz
_________________________
I umesto da stvarno dobijem produzenje za ime sajta kao i hosting dogodi se suprotno posle 2 dana. Doticnom gospodinu Davoru Veselinovicu sam poslao 100 mejlova, poslao sam mu poruke preko twitera i facebooka, skype-a, na sve moguce telefone sam ga zvao , a Davor Veselinovic iz Sajthostinga me nije udostojio ni jednom porukom da znam o cemu se radi. Vidim samo da mi uplaceni domen
www.domatio.rs nije ni produzio..... i sta dalje da mu radim?!?! Kao sto vidim u medjuvremenu je otvorio jos sajtova za host i registraciju domena.... Videcu kako ce inspekcija da reaguje..... u ponedeljak ih zovem .....Ovo je stvarno prevrsilo svaku meru !!!!!!!! Kako bar nisam nisam citao forume da se informisem.....Ovo i pisem za neke buduce korisnike da se informisu o kvalitetu usluga Sajthostinga i preporuka buducim korisnicima je da kod Davora Veselinovica i Sajthostinga uplacuju samo ako imaju vreme, zivce i pare za bacanje...I da pripaze jer uveliko otvara i klonove Sajthostinga kao sto je NarodniHosting i dr....