Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Re: Sajthosting.com > prituzba

[es] :: Hosting :: Re: Sajthosting.com > prituzba
(Zaključana tema (lock), by Gojko Vujovic)
Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7 8 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 32901 | Odgovora: 271 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

mihac92
Mihailo Milojevic

Član broj: 224763
*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Sajthosting.com > prituzba29.02.2012. u 21:59 - pre 475 dana i 17h

Ljudi sta se izdesavalo u medjuvremenu jer neko nesto uspeo da uradi ili svi cekamo 1.mart?

0

mihac92
Mihailo Milojevic

*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Sajthosting.com > prituzba01.03.2012. u 13:02 - pre 475 dana i 2h
"Obaveštavamo sve korisnike da trenutni nivo tehničke podrške nije zadovoljavajućeg nivoa i da ćemo od 15.marta početi sa pružanjem kvalitetnije profesionalne tehničke podrške na nivou koji smo imali ranije.

Izvinjavamo se svim korisnicima zbog kašnjenja sa realizacijom podrške i očekujemo da se kvalitet podrške značajno poboljša od 15.marta tekuće godine.

Vaš,
Sajthosting"

Pogledajte datum!
Strasno ovo je necuveno. Ko koga ovde *** u zdrav mozak!

0

MrTNT
Vladimir
Banovci City

Član broj: 267889
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: www.jeftinodosajta.com

icon Re: Sajthosting.com > prituzba03.03.2012. u 16:56 - pre 472 dana i 22h
Laptopovi

Citat:
mihac92: "Obaveštavamo sve korisnike da trenutni nivo tehničke podrške nije zadovoljavajućeg nivoa i da ćemo od 15.marta početi sa pružanjem kvalitetnije profesionalne tehničke podrške na nivou koji smo imali ranije.

Izvinjavamo se svim korisnicima zbog kašnjenja sa realizacijom podrške i očekujemo da se kvalitet podrške značajno poboljša od 15.marta tekuće godine.

Vaš,
Sajthosting"

Pogledajte datum!
Strasno ovo je necuveno. Ko koga ovde *** u zdrav mozak!

Hahaha ja sam tako nesto i ocekivao da ce se desiti, pa ce onda 15 marta staviti da ce podrska biti kvalitetnija od 1 aprila i td.. Sva sreca pa su meni ovi iz Hetznera pomogli, sad zavrsavam ovaj sajt ciji domen je registrovan na Davorovom GoDaddy nalogu pa cu pokusati da prebacim na moj nalog posto ima u Who.is da sam ja registrant.

0

domatio
Domatio, projektovanje
Paracin, Beograd

Član broj: 300282
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: www.domatio.rs

icon Re: Sajthosting.com > prituzba03.03.2012. u 23:50 - pre 472 dana i 15h
Ma ja sam jos gore prosao..... Ovaj Davor Veselinovic i Sajthosting su nemoguci. Sve sam uplatio i rs domen i hosting a preko mejla mi je stigla i potvrda o placanju...

Postovanje (domatio),

Ovo je potvrda da je porudzbenica sa brojem 1961 poslata 13/02/2012 uspesno placena.

Datum: 13/02/2012
Uplacen iznos: 4280.00 Din.

Mozete pratiti Vasu istoriju placanja putem vase stranice u zoni za klijente.

Napomena: Ovaj e-mejl sluzi kao zvanicna potvrda vaše uplate, u prilogu je PDF dokumenat koji je važeći računovodstveni dokument i posle štampanja možete ga priložiti računovodstvu radi knjiženja.

---------------------------
SAJTHOSTING - web hosting provajder
www.sajthosting.com
Advertking SZTR
PIB: 104563390 | MB 60306141
11030 Beograd, Srbija
---
tel. 060/14-00-528
mail: podrska@sajthosting.com

I umesto da stvarno dobijem produzenje za ime sajta kao i hosting dogodi se suprotno posle 2 dana. Doticnom gospodinu Davoru Veselinovicu sam poslao 100 mejlova, poslao sam mu poruke preko twitera i facebooka, skype-a, na sve moguce telefone sam ga zvao , a Davor Veselinovic iz Sajthostinga me nije udostojio ni jednom porukom da znam o cemu se radi. Vidim samo da mi uplaceni domen www.domatio.rs nije ni produzio..... i sta dalje da mu radim?!?! Kao sto vidim u medjuvremenu je otvorio jos sajtova za host i registraciju domena.... Videcu kako ce inspekcija da reaguje..... u ponedeljak ih zovem .....Ovo je stvarno prevrsilo svaku meru !!!!!!!! Kako bar nisam nisam citao forume da se informisem.....Ovo i pisem za neke buduce korisnike da se informisu o kvalitetu usluga Sajthostinga i preporuka buducim korisnicima je da kod Davora Veselinovica i Sajthostinga uplacuju samo ako imaju vreme, zivce i pare za bacanje...I da pripaze jer uveliko otvara i klonove Sajthostinga kao sto je NarodniHosting i dr....

0

mihac92
Mihailo Milojevic

*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Sajthosting.com > prituzba04.03.2012. u 00:32 - pre 472 dana i 14h
Citat:
MrTNT: Hahaha ja sam tako nesto i ocekivao da ce se desiti, pa ce onda 15 marta staviti da ce podrska biti kvalitetnija od 1 aprila i td.. Sva sreca pa su meni ovi iz Hetznera pomogli, sad zavrsavam ovaj sajt ciji domen je registrovan na Davorovom GoDaddy nalogu pa cu pokusati da prebacim na moj nalog posto ima u Who.is da sam ja registrant.

Kako su ti oni pomogli? Mislis oko hostinga?

@domatio

Ja sam uplatio 29. januara i jos nisam dobio potvrdu da sam uplatio a u zoni za klijente pise da mi racun kasni. Srecom pa sam uspeo preko nekih ljudi da sredim pa je domen bar aktivan tj produzen ako nista drugo posle dugo vremena kada je istekao. A o tome nisam bio ni obavesten. Onako svakog dana odem na svoj sajt i gledam ko lud sve dok jednog dana ne ugledam stranicu i da je domen produzen. A taj dan ko zna kad ce doci, dodje kad se sajthostingu cefne. Vidi on sve mejlove nego ko zna sta radi. Sto se tice narodnog hostinga ima ga duze vreme al taj sajt navodno "kao prodaje".

Mislim da trebamo svi da se kolektivno skupimo koji imamo problem i da zajedno resimo tako cemo sigurno nesto uspeti.

+1

domatio
Domatio, projektovanje
Paracin, Beograd

icon Re: Sajthosting.com > prituzba04.03.2012. u 01:19 - pre 472 dana i 13h
A dal Davor prodaje i http://mikro-hosting.com i jos mnostvo sajtova na koje sam naisao sa slicnim postavkama i naravno povoljnim cenama a bez telefona... Ne moze kad se covek od malena uci da tako radi, tako ima da i ostane.... nije ni cudo sto je Srbija sva u rasulu... Bre Amerikanci ne mogu da zatvore Wikiliks a on covek me iskljuci s pola snage...

0

domatio
Domatio, projektovanje
Paracin, Beograd

icon Re: Sajthosting.com > prituzba04.03.2012. u 01:58 - pre 472 dana i 13h
Kao sto vidim - iza javasluka i neodgovornog ponasanja stoje isti ljudi !!!

[Ovu poruku je menjao domatio dana 04.03.2012. u 16:57 GMT+1]

0

MrTNT
Vladimir
Banovci City

*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Sajthosting.com > prituzba04.03.2012. u 09:24 - pre 472 dana i 5h
Citat:
view: Samo da te ispravim za "who.is" jer se meni ovde na forumu stavlja na teret (bez ikakvih primera) da ucim ljude pogresnim stvarima.

pise se whois - bez tacke posle who a whois baza podataka su informacije o vlasnicima i ostalim kontaktima za upravljanje domenima.

who.is ili www.who.is je web sajt koji "iz mog iskustva" najbrze iscitava sve promene u whois bazi podataka,postoje i drugi web sajtovi koji nude opciju iscitavanja whois baze podataka kao sto su

internic.net/whois.html
whois.net
domaintools.com
...Uglavnom svaki web hosting provajder ima opciju iscitavanja whois baze.

Podaci domena mogu biti zasticeni tj da bude zabranjeno direktno iscitavanje kontakt podataka domena.

Znam ja sta je whois, moja greska pri pisanju.

Citat:
mihac92: Kako su ti oni pomogli? Mislis oko hostinga?

@domatio

Ja sam uplatio 29. januara i jos nisam dobio potvrdu da sam uplatio a u zoni za klijente pise da mi racun kasni. Srecom pa sam uspeo preko nekih ljudi da sredim pa je domen bar aktivan tj produzen ako nista drugo posle dugo vremena kada je istekao. A o tome nisam bio ni obavesten. Onako svakog dana odem na svoj sajt i gledam ko lud sve dok jednog dana ne ugledam stranicu i da je domen produzen. A taj dan ko zna kad ce doci, dodje kad se sajthostingu cefne. Vidi on sve mejlove nego ko zna sta radi. Sto se tice narodnog hostinga ima ga duze vreme al taj sajt navodno "kao prodaje".

Mislim da trebamo svi da se kolektivno skupimo koji imamo problem i da zajedno resimo tako cemo sigurno nesto uspeti.
.

Imas odgovor na ovo pitanje jedno 2,3 stranice pre ove. Ukratko ja sam samo domene registrovao kod njega, posto ih nisam dobio zalio sam se kompaniji gde hostuje svoje usluge (Hetzner) i oni su mu poslali e-mail sa opomenom ukoliko ne resi to za 24h gase mu se sve njegove usluge kod njih. I naravno kroz 2h dobijam od sajthostinga mail da je uplata prosla i da je domen registrovan. Neko je pre toga rekao da to nije dobro jer onda ce trpeti stetu ne samo Davor vec i svi ostali koji se hostuju kod njega i da se zalim GoDaddy-ju gde Davor registruje domene za klijente kod njih na svom nalogu. Po meni svi koji vec hostuju kod Davora ce trpeti stetu samo je pitanje vremena kada ce im usluge isteci (hosting, domeni) i lakse je kontaktirati Hetzner mailom nego GoDaddy.

0

mihac92
Mihailo Milojevic

*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Sajthosting.com > prituzba04.03.2012. u 11:43 - pre 472 dana i 3h
Citat:
Imas odgovor na ovo pitanje jedno 2,3 stranice pre ove. Ukratko ja sam samo domene registrovao kod njega, posto ih nisam dobio zalio sam se kompaniji gde hostuje svoje usluge (Hetzner) i oni su mu poslali e-mail sa opomenom ukoliko ne resi to za 24h gase mu se sve njegove usluge kod njih. I naravno kroz 2h dobijam od sajthostinga mail da je uplata prosla i da je domen registrovan. Neko je pre toga rekao da to nije dobro jer onda ce trpeti stetu ne samo Davor vec i svi ostali koji se hostuju kod njega i da se zalim GoDaddy-ju gde Davor registruje domene za klijente kod njih na svom nalogu. Po meni svi koji vec hostuju kod Davora ce trpeti stetu samo je pitanje vremena kada ce im usluge isteci (hosting, domeni) i lakse je kontaktirati Hetzner mailom nego GoDaddy.

Da procitao sam to ranije nego reko da ti opet nisu pomagali. Bar je registrovan na tebe na godaddy domen meni neki nisu na mene tako da i ako se zalim godaddy nista za te bez mog imena ne mogu da uradim. Lepo od njih sto su ti pomogli.

0

empihosting
Milan Pešić
EMPI Hosting
Srbija, Novi Pazar

Član broj: 300569

Sajt: empihosting.com

icon Re: Sajthosting.com > prituzba10.03.2012. u 16:19 - pre 465 dana i 22h
eh bože dragi kakvih sve budala ima, pređite vi kod nekog drugog imate dosta firmi( kad kažem firmi mislim na ljude koji ozbiljno rade svoj posao) primera radi: Adriahost ili Adiswitch... ili kupite hosting ali samo da je skup nemojte nikad da gledate gde je jeftino jer ćete propasti zajedno sa tom firmom... Što se domena tiče jedini hosting provajder koji da je takozvanu full controlu nad svojim domenima je: Adiswitch kod njih možete sami da menjate NS( name servere ) . A što se tiče Sajthosting.com nemojte da vas čudi sve to, bilo je pitanje vremena kada ćese sve to dogoditi i verujte mi vrlo brzo će nestati zajedno sa vašim domenima.

0

domatio
Domatio, projektovanje
Paracin, Beograd

icon Re: Sajthosting.com > prituzba11.03.2012. u 12:50 - pre 465 dana i 2h
Verovatno i da nije ! Tada sam mozda bio u afektu pa sam procitao http://www.elitesecurity.org/t445675-0#3052488 i verovatno pogresno zakljucio. Inace sa Sajthostingom sam imao ne tako losu saradnju, relativno mu je jevtin paket sa puno dodataka koji su mi bili potrebni, samo ima jednu veliku manu.....a to je da ti bez ikakve najave iskljuci sajt na po nedelju dana. Pa bar da mi je poslao mejl i da mi je rekao da se strpim do odredjenog datuma ili sta vec on se jednostavno ne javlja ni na telefon ni na mejl, ni na Facebook, ni na Twitter, ni na Skype..... a sajt ti je offline tako da i nemas pojma u cemu se radi. Inace ko nebi podrzao klinca ako je vredan i radan pa i ako napravi neku gresku... samo je valjda osnovni red da se javis i da objasnis u cemu je problem....

0

mihac92
Mihailo Milojevic

*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Sajthosting.com > prituzba11.03.2012. u 13:27 - pre 465 dana i 1h
Citat:
I, jel se podrska poboljsala ?
Ja nisam imao volje vise da se bakcem sa njim...

Ja sam svoj problem napokon resio.

0

_Diamond_
student
Around Belgrade

Član broj: 202362

Sajt: www.kalem-tkano.info

icon Re: Sajthosting.com > prituzba12.03.2012. u 22:54 - pre 463 dana i 16h
Nije jedini,i meni je sajt bio ugašen na sedam dana,a ne hostujem kod njega već sedam meseci. Da mu se to nije češće dešavalo ?
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smejali stavi ovo u svoj potpis!

0

MrTNT
Vladimir
Banovci City

*.dynamic.sbb.rs.

icon Re: Sajthosting.com > prituzba14.03.2012. u 08:53 - pre 462 dana i 6h
Citat:
view:Posalji ticket godady-ju i odgovorice ti vec za pola sata-sat

Ja sam slao godaddy-ju i bukvalno umesto da odgovore na moje pitanje poslali su mi uputstvo kako da koristim njihovu uslugu "Domain transfer" i sve to mije ličilo kao na copy-paste.
Jedino što sam razumeo je da kada se prvi put registruje domen treba da prodje 60 dana pre nego što može da se prebaci na nekog drugog vlasnika, jel to istina?

0

_Diamond_
student
Around Belgrade

icon Re: Sajthosting.com > prituzba15.03.2012. u 22:03 - pre 460 dana i 17h
Citat:
To bas nije korektno, trebali ste odmah da reagujete.

Kako misliš - odmah ? Da proveravam svoj sajt svakog dana da li radi ? Slažem se da je to moja greška,ali ako platim hosting,predpostavljam da je obaveza provajdera da me obavesti ako je sajt makar sat-dva u downtime,a ovo je bilo punih sedam dana...
Zašto se onda plaćaju hosting provajderi kada se ne udostoje da jave ako sajt ne radi po sedam dana ?
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smejali stavi ovo u svoj potpis!

0

Man
Srbija Hosting review
Beograd

Član broj: 263908
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: srbijahosting.com

icon Re: Sajthosting.com > prituzba16.03.2012. u 20:01 - pre 459 dana i 19h
Generalno gledano batine su rešenje za sve probleme čak i za pisanje na forumu...
Mislim da bi to prepolovilo broj poruka na forumu.
http://srbijahosting.com > Srbija Hosting - Recenzije hostinga u Srbiji
http://razbibriga.net

+1

_Diamond_
student
Around Belgrade

icon Re: Sajthosting.com > prituzba16.03.2012. u 20:12 - pre 459 dana i 19h
Citat:
Trebao si odmah da napises cudnu pojavu na forumu :) na to sam mislio :)

Prvo nisam baš čest gost na ovom forumu,a drugo mislim da je fer da se provajderi trebaju iskritikovati van foruma. Osim u slučaju kada pojedini ignorišu diskusiju,pa se cela situacija mora izneti javno.
Generalno gledano,problem sa našim provajderima je što su pozitivne stvari uvek dobrodošle,a kritiku ili lošu ocenu nečijeg rada (pa i opravdanu) niko ne voli.
Posebno ne na forumima ovakvog tipa.

0

markojurija

Član broj: 280850
212.178.239.*

icon Re: Sajthosting.com > prituzba15.04.2012. u 14:49 - pre 430 dana i 1h
Evo i ja da iznesem svoj problem sa sajthosting.com koji nikako da mi daju hosting i domen za koji sam uplatio 2000 dinara.

Prvo je trebalo da mi produze domen koji je istekao, ok ja sam kriv sto nisam na vreme se setio da produzim. Ali rekli su da ce moci da ga produze i za nedelju dana da ce biti, ja sam rekao ok uplaticu nije problem.
E sada svaki put kada sam ih pitao kad ce, oni su rekli ove nedelje, i tako je proslo vise od mesec dana i nisam dobio domen i hosting. Ok, rekao sam hocu onda da mi registrujete drugi domen (da ne propadnu pare), rekli su da ce registrovati i na tome je ostalo evo vec nedelju dana ako ne i vise.
Cekacu da vidim sta ce da bude jos par dana ako ne onda znaci od novca mogu da se oprostim i mogu da kazem da su me prevarili (sajthosting.com)

0

markojurija

Član broj: 280850
..106.109.adsl.dyn.beotel.net.

icon Re: Sajthosting.com > prituzba16.04.2012. u 18:42 - pre 428 dana i 21h
Javite se i vi ostali koji ste na ovaj nacin prevareni kao ja od strane Davora Veselinovica (sajthosting.com), i recite mi sta ste uradili povodom toga?

0

Man
Srbija Hosting review
Beograd

Član broj: 263908
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: srbijahosting.com

icon Re: Sajthosting.com > prituzba16.04.2012. u 22:14 - pre 428 dana i 18h
Narušavanje privatnosti iznošenjem ličnih podataka je protivzakonito.
Ukoliko neko misli da je prevaren može da se obrati nadležnim institucijama.

http://srbijahosting.com > Srbija Hosting - Recenzije hostinga u Srbiji
http://razbibriga.net

0

[es] :: Hosting :: Re: Sajthosting.com > prituzba
(Zaključana tema (lock), by Gojko Vujovic)
Strane: < .. 1 2 3 4 5 6 7 8 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 32901 | Odgovora: 271 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.