vec dugo dana mi ova tema zapada onako za oko, ali nisam hteo da se javljam jer je ne smatram vrednom osim mozda da uputim par kritika. Tema je dakle:
Regrutovanje velikog broja IT profila u regionu
a kaze:
Citat:
kod nas u firmi (AT&T Brno) trenutno radimo na ideji pravljenja prezentacija firme i mogucih poslova i skupljanja CV-ova od strane zainteresovanih kandidata kao i mladih i jedrih studenata/studentkinja.
ja se izvinjavam ali nije mi jasno sta gospodin Santo nudi, konkretno ? Mozda bih ja slicno mogao da pozovem manekenke na slikanje u Bg, Novom Sadu, Babinoj Gredi jer eto mi u Milanu trenutno radimo na ideji pravljenja prezentacija firme (?) i mogucih poslova i skupljanja ... bla bla
Da skratim: jedno veliko nista, ideja, nista vise...
Kao sto rekoh tekst ne zavredjuje nikakvu paznju, medjutim iznenada neko je nezadovoljan odzivom pa krece stara i oprobana prica kako Srbi nece da rade, kako nece da dodju ni u Cesku (ej !) mada ne kaze se nista o poslo i td. I onda se javljaju ljudi iz inostranstva, pa ja bih pitao onda onog moreplovca jel on otisao na ideju ili na platu ?
Gospodine Santo, vase ideje ostavite za vas upravni odbor a za radnike ponudite sledece:
Radno mesto (opis)
trazena kvalifikacija
iskustvo
vrsta i duzina ugovora
i plata moze okvirno
za mene je to oglas za posao na koji ce se javiti normalna osoba. Mislim osoba koja nesto vredi.
"Ako ste resili da vas ljudi vole, moraćete da pravite kompromise uvek i o svemu, a tako nećete ništa postići" - M. Tačer