Molim vas ljudi ne lozite se na takve provokacije ode se raspravlja o pirateriji a ne o prostaclucima i pravopisu! Vratimo se na temu znaci onaj ko zeli da kupi legalan softver neka to i uradi ja nikom ne branim niti zelim da nekog pravim budalom sto je kupio legalan softver.To izdvajanje novca za program pa neka malo razmisli sta je rekao jed da podjem od sebe ja sam za moj racunar skupio 47 hiljada dinara i to sam sve uklopio u konfiguraciju racunara.E sada zasto bih ja izdvajao jos jedno 150 evra za legalan windows kada sam i za racunar jedva uklopio novac? Jednostavno ja nemam taj novac a i da imam verovatno bi ga ulozio u neku drugu komponentu a ne u operativni sistem.To je jedna bolna ali istinita cinjenica pa cak i oni sto kupuju racunar od 700 evra cisto sumnjam da ce izdvojiti za legalan operativni sistem nego ulazu u sto jace komponente.Znaci to je prava istina da kazem u Srbiji a verovatno i van nje.To da su ljudi iz drugih zemalja kulturniji i da postuju taj ulozeni trud mozda ali niko ne moze da mi kaze da i tamo svi koriste legalne sisteme i ako imaju bolji standard.