Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

(Ne)mogucnost koriscenja akcija prelaskom sa drugog provajdera

[es] :: ISP :: ADSL :: (Ne)mogucnost koriscenja akcija prelaskom sa drugog provajdera

[ Pregleda: 927 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

maksvel
Čačak

Član broj: 107376

Sajt: maksvel.in.rs

icon (Ne)mogucnost koriscenja akcija prelaskom sa drugog provajdera20.10.2011. u 19:51 - pre 608 dana i 4h

Kazu mi u Veratu da ne mogu da prebacim MIK kod njih i dobijem akcijske uslove, jer oni vaze samo za potpuno nove korisnike ADSL-a (koji nisu imali tu uslugu kod bilo kog ISP). A kod Euneta npr. moze, iako se i oni vajkaju kako su to tek naknadno omogucili.
U cemu je stos? Morao bih dakle da vratim MIK, oslobodim port i posle se prijavim iz pocetka, da bih koristio uslove akcije?
Malo rizicno, ako neko u medjuvremenu zauzme taj port, zar ne?
http://www.badennet.org
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of
themselves, but wiser people so full of doubts. (Bertrand Russel)
Truth is much too complicated to allow anything but approximations. (John von
Neumann)

Odgovor na temu

zentriks

Član broj: 192824
*.ptt.rs.

icon Re: (Ne)mogucnost koriscenja akcija prelaskom sa drugog provajdera21.10.2011. u 20:39 - pre 607 dana i 3h
Ja sam iz tog razloga napustio verat, mislim malo glume neko ludilo... da si stigao kod ptt.....

Odgovor na temu

maksvel
Čačak

icon Re: (Ne)mogucnost koriscenja akcija prelaskom sa drugog provajdera21.10.2011. u 21:05 - pre 607 dana i 3h
Laptopovi

Ma hteo sam akciju kod Beotela, pa se pišmanio, pa otkazujem kod njih, a za Verat se ispalio...
Zatekla me ta klauzula, zar im ne odgovara da dobiju i preletače? Ili to povlači neku petljanciju, koju bi da izbegnu?
Baš upadoh u neki vakuum
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of
Neumann)

Odgovor na temu

Slobodan Milivojevic
One IT
Pirot / ni.ac.rs

Član broj: 7062
*.ptt.rs.

Jabber: poglavica@elitesecurity.org
Sajt: www.slobodanmilivojevic.i..

icon Re: (Ne)mogucnost koriscenja akcija prelaskom sa drugog provajdera21.10.2011. u 22:06 - pre 607 dana i 2h
Mislim da je fora u tome sto Telekom provajderima daje neki popust na portove za novo instalirane korisnike, a kad dodjes sa MIK-om nisi takav, i onda oni Telekomu moraju punu cenu da plate. Mislim da je to osnovni razlog...
Čemu ovo služi, a uz to i ne radi?!?!?!?!
www.oneit.rs :: www.koktelbar.rs :: www.fissoft.net

Moj komšija dve krave kupio!
Za svaki slučaj :)

Odgovor na temu

Marko Cukalac
IT Support
Beograd

Član broj: 65080
*.markish.net.

Jabber: markish@svastarija.net
Sajt: www.markish.net

icon Re: (Ne)mogucnost koriscenja akcija prelaskom sa drugog provajdera22.10.2011. u 20:22 - pre 606 dana i 3h
Telekom provajderima(ISP-u) daje istu tu akciju, tj. 6 meseci besplatnog interneta za NOVE korisnike, tj. tek realizovane. Ako korisnik dodje sa MIK-om on nije NOV, vec STARI korisnik koji se prebacio sa jednog na drugi ISP. To je problem. Ni u Beotelu, niti bilo gde nece ti dati akciju.

pozdrav, Marko

Odgovor na temu

maksvel
Čačak

icon Re: (Ne)mogucnost koriscenja akcija prelaskom sa drugog provajdera23.10.2011. u 21:28 - pre 605 dana i 2h
Pa nije baš - neki daju, neki ne daju.
Beotel daje akciju i za stare korisnike, a u Eunetu su mi takođe rekli da daju i za "preletače".

Mali off.., par anomalija.
EUnet daje godinu dana protok za upola cene, a potpisuješ ugovor na godinu i po. :\

Ili ovo: Orion reklamira na baneru "Godinu dana besplatnog ADSL Interneta", a u tekstu piše "Uz ugovornu obavezu na godinu dana korisnici Orion ADSL paketa dobijaju dva meseca gratis Interneta, a uz ugovornu obavezu na dve godine 3 meseca gratis Interneta." Hm

Neumann)

Odgovor na temu

[es] :: ISP :: ADSL :: (Ne)mogucnost koriscenja akcija prelaskom sa drugog provajdera

[ Pregleda: 927 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.