Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

BCB - Update Access baze pomoću TThread-a

[es] :: C/C++ programiranje :: BCB - Update Access baze pomoću TThread-a

[ Pregleda: 1035 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

itf
Zagreb

Član broj: 59794
Poruke: 993
*.adsl.net.t-com.hr.



+9 Profil

icon BCB - Update Access baze pomoću TThread-a16.10.2011. u 09:37 - pre 92 meseci
Pošto MS Access ne dopušta višestruke insert izjave unutar jednog sql upita pokušavam da pomoću threadova ubrzam taj proces i imam problem; Recimo da je riječ o 100 zapisa koje treba ubaciti u bazu. Kad je u pitanju samo jedan thread koji vrši sql upit onda se sve to izvrši u roku manjem od sekunde. No čim dodam još jedan thread (svaki da ubaci po 50 zapisa) onda traje i do 10 sec. Još je gora stvar ako se broj threadova poveća.

Nije mi jasno čemu toliki pad performansi. Probao sam gotovo sve moguće kombinacije LockType-a, CursorType, CursorLocation... i ništa ne pomaže. Koristim ADO (TADOQuery) za izvršavanje sql upita u threadu (u execute metodi se kreira TADOQuery za svaki novi thread).
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: BCB - Update Access baze pomoću TThread-a

[ Pregleda: 1035 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.